S NAMA U KINO BESPLATNO: Raspored prikazivanja filmova

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Kino korner Centra za kulturu Matija Petar Katančić u Valpovu, našim vjernim čitateljima i ovog će vikenda pokloniti tri besplatne ulaznice za predstavu.

Da biste postali dobitnikom besplatne ulaznice potrebno je popuniti prijavu i imati malo sreće, jer imena dobitnika se izvlače programom Random.org. IMENA DOBITNIKA OBJAVLJUJEMO PETKOM, OKO PODNEVA, na istoj ovoj stranici, pri dnu rasporeda. 

 

 

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA

ZA VIKEND 12. -14. KOLOVOZA

 

Petak, subota i nedjelja u 17:00 sati

MALCI 2: KAKO JE GRU POSTAO GRU

Žanr: animirani, SINKRONIZIRANO!

U kinima od: 30.06.2022.

Trajanje: 87 minuta

Uloge:  Rene Bitorajac, Alen Šalinović, Mirela Brekalo Popović, Ervin Baučić

Sadržaj:  Ovog ljeta, mali žuta bića Malci, vraćaju se u kina! U drugom nastavku pratimo 12 godišnjeg Grua koji je na tragu da postane najveći zlikovac svih vremena a na tom putu svesrdno mu pomažu mali žuti prijatelji u drugom nastavku Malaca pod nazivom Malci 2: Kako je Gru postao Gru.

Malci 2: Kako je Gru postao Gru, isto kao i prvi dio, obiluje humorom, referencama na popularnu pop kulturu, muzikom, akcijom i ......Malcima.

Petak, subota i nedjelja u 20:00 sati   

THOR: LJUBAV I GROM  3D

Žanr: akcija, avantura

U kinima od: 07.07.2022.

Trajanje: 119 minuta

Uloge: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson, Christian Bale, Taika Waititi

Sadržaj: Thorovo umirovljenje prekida galaktički ubojica poznat kao Gorr the God Butcher (Christian Bale), koji traži istrebljenje bogova.

Thor će morati tražiti pomoć kraljice Valkyrie, Korga i bivše djevojke Jane Foster, koja - na Thorovo iznenađenje - neobjašnjivo upravlja njegovim čarobnim maljem, Mjolnirom, jednako kao i on sam. Zajedno se upuštaju u nepoznatu avanturu kako bi otkrili razloge Gorrove osvete i zaustave ga prije nego što bude prekasno.

UPOZORENJE: THOR: LJUBAV I GROM sadrži nekoliko sekvenci s trepćućim svjetlima koja mogu utjecati na one koji imaju fotosenzitivnu epilepsiju ili neke druge fotosenzitivnosti.

Važna obavijest prijaviteljima. Uvažavamo samo jednu prijavu po prijavitelju. Dakle, nije potrebno višekratno prijavljivanje, dapače, sve prijavitelje koji se budu prijavljivali više puta, diskvalificirat ćemo.

 

 

Prijava za besplatne ulaznice: klik

 

DOBITNICI BESPLATNIH ULAZNICA SU:

Teo Krznarić

Nikola Jurlina

Damir Đurković

SVE PRIJAVE:

Marija Martinčić

Ivana Birovljević

Lucia Strugačevac

Jan Strugačevac

Nikola Jurlina

Petar Jurlina

Marin Jurlina

Zrinka Jurlina

Dario Crnčević

Đulijana Crnčević

Daria Crnčević

Luka Crnčević

Hanna Crnčević

Ema Krznarić

Teo Krznarić

Beatrice Bilić Đurković

Damir Đurković

Marija Pljuskovac

Karlo Kajfeš

Antonio Dombi

Milan Đurković

Rea Elin Đurković

Damir Đurković

 

 

Ulaznice po cijeni od 25,00 kn za predstave u 17:00 sati (2D i 3D)  te 25,00 kn za večernje predstave (3D predstave 30,00 kn) u prodaji na blagajnama kina jedan sat prije početka svake predstave. Radno vrijeme blagajni kina je petak, subota i nedjelja od 16:00-21:00 sat.