Predstavljen poetski prvijenac Ivana Erića

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

BIZOVAC Sinoć je u Osnovnoj školi Bratoljuba Klaića u organizaciji Ogranka Matice hrvatske predstavljena prva knjiga poezije mladog bizovačkog pjesnika Ivana Erića.

 

Zbirka pjesama Kad jednom ispružiš ruke sedma je knjiga izdana u biblioteci Klen, a 32. izdanje Ogranka Matice hrvatske u Bizovcu.

Prvu je pjesmu Ivan Erić, mladić, koji je nakon školovanja ostao u Bizovcu i bavi se poljoprivredom, objavio 2013. godine, u časopisu Matko, a uredniku izdanja, Vjekoslavu Đanišu, predao je na izbor oko četiristo pjesama, od kojih je 105 i objavljeno u knjizi koja je sinoć predstavljena.

O mladom talentiranom pjesniku mnoštvu zainteresiranih sumještana, govorio je bizovački književnik Željko Erić, a stihove su čitali Vjekoslav Đaniš i Tajana Domanovac, lektorica izdanja.

Budući da je predstavljanje knjige održano u okviru proslave Dana općine Bizovac, sudionike predstavljanja pozdravio je načelnik općine Srećko Vuković, a mladi glazbenici, Karlo Pančić na bisernici i Filip Kranjčević na gitari dali su svoj doprinos ovoj svečanosti.