Katančićev sajam knjiga u dvorištu valpovačkog dvorca

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Sajmom knjiga u subotu prijepodne (od 9 do 14 sati) u dvorištu dvorca završavaju Dani Matije Petra Katančića u Valpovu.

Kao najava sutrašnjeg sajma večeras u 18 sati u kapeli dvorca održat će se promocija Zapisnika franjevačkog samostana u Našicama na kojoj će nastupiti dr. sc. Milan Vrbanus i ravnateljica Zavičajnog muzeja Našice Silvija Lučevnjak.

Na subotnjem sajmu po vrlo povoljnim cijenama moći će se kupiti brojne knjige čiji su izdavači Hrvatski institut za povijest Podružnica Slavonski Brod, Državni arhiv u Osijeku, Ogranak Matice hrvatske Valpovo, Ogranak Matice hrvatske Osijek, Ogranak Matice hrvatske Bizovac i Ogranak Matice hrvatske Belišće. U sklopu sajma u kapeli dvorca u 11 sati održat će se promocija zbornika Slavonske šume kroz povijest na kojoj će sudjelovati urednik knjige dr. sc. Dinko Župan, te autori u knjizi dr. sc. Stanko Andrić i dr. sc. Milan Vrbanus. Inače na štandu Gradske knjižnice i čitaonice Valpovo posjetitelji će moći kupiti izvrsne naslove za samo 10 kuna, a organizator poziva i sve srednjoškolce da donesu svoje stare knjige koje na sajmu mogu prodati ili zamijeniti.