Večeras promocija Scrinie Slavonice

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 


VALPOVO Prva promocija u okviru ovogodišnjeg MHK u GKIČ Valpovo održat će se večeras kada će dr. sc. Dinko Župan predstaviti 12. broj časopisa, godišnjaka Podružnice za povijest Slavonije, Srijema i Baranje, koji izdaje Hrvatski institut za povijest iz Slavonskog Broda.

-Pored brojnih zanimljivih tema za nas je posebno zanimljiva tema o odvajanju naselja Belišće od općine Valpovo s početka prošlog stoljeća.
U našim prostorima možete još razgledati izložbu likovnih radova i ukoričenih poruka djece odraslima, koju je Društvo naša djeca Valpovo postavilo u Dječjem odjelu, izložbu knjiga, fotografija i umnu mapu „Krleža nije gnjavaža“ kojom obilježavamo 120. godišnjicu Krležina rođenja i izložbu fotografija Fotokluba Valpovo „Preko granice“, postavljenu u čast ulaska Hrvatske u Europsku Uniju.
Promocija časopisa Scrinia Slavonica započinje u 18 sati u Multimediji.
Očekujemo Vas s radošću, dođite na ovaj i sva druga pripremljena kulturna događanja da zajednički obilježimo ovogodišnji Mjesec hrvatske knjige, najavljuje voditeljica Gradske knjižnice i čitaonice Ana Vazdar.