Najmlađi u knjižnici

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

VALPOVO Danas se  nastavljaju aktivnosti i kulturna događanja u Gradskoj knjižnici i čitaonici  Valpovo kojima se obilježava Mjesec hrvatske knjige.

Započinju organizirane skupne posjete knjižnici djece iz vrtića i učenika. Primjereno uzrastu posjetitelja u knjižnici im je pripremljen edukativni program upoznavanja s djelatnošću knjižnice, načinom učlanjenja i korištenja svih usluga koje knjižnica pruža, zatim zabavna igra nadogradnje labirinta znanja i mudrosti ili samo prolazak kroz labirint uz čitanje naglas pitalica, zagonetki šaljivih stihova, te razgled postavljenih izložbi u Dječjem odjelu i Multimediji.

Danas u 10 sati knjižnicu će posjetiti skupina Kruškice Dječjeg vrtića Maslačak iz Valpova.

Ovog tjedna započinju i zanimljive, edukativne likovno literarne radionice izrade poruka koje će spremljene u staklenu bocu, riječnim tokovima biti odaslane u svijet. Cilj radionica je naučiti djecu kako se predstaviti i uspostaviti komunikaciju na drugačiji način. 

U petak, 08. studenoga u 18 sati organizirana je promocija knjige doktora Igora Despota, povjesničara: „Balkanski ratovi 100 godina poslije“

Za organizirani posjet Gradskoj knjižnici i čitaonici potrebna je najava i dogovor, a sva su događanja besplatna, pa Vas s radošću očekujemo, poručuju i knjižnice.