MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Novi namještaj i police u Gradskoj knjižnici i čitaonici Valpovo

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Djelatnici tvrtke CON-FORMO iz Osijeka danas su započeli montažu novog namještaja u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Valpovu.

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske prošle je godine na natječaju za financiranje javnih potreba u kulturi prihvatilo investicijski program i odobrilo 80.000,00 kuna Gradskoj knjižnici i čitaonici Valpovo za nabavu opreme, namještaja i polica.

-Od osamostaljenja, 2009. godine, Gradska knjižnica i čitaonica Valpovo na ovim je natječajima sudjelovala svake godine, a prihvaćeno je ukupno devet programa i ostvareno oko 400.000,00 kuna za nabavu knjižne i neknjižne građe, za informatizaciju i opremanje prostora knjižnice namještajem, kaže Ana Vazdar, voditeljica Gradske knjiožnice i čitaonice.

-Krajem godine, na provedenom natječaju za javnu nabavu najbolji ponuđač bila je tvrtka CON-FORMO iz Osijeka koja je isporučila i čiji su radnici započeli montažu kupljenog namještaja u Gradskoj knjižnici i čitaonici Valpovo. Etapno opremanje i zamjena starih polica u knjižnici još nije u potpunosti dovršeno pa i nadalje treba osmišljavati programe i tražiti pomoć putem natječaja Ministarstva kulture i Županije osječko- baranjske, zaključila je.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It