VIDEO

 

 

 

 

Dođite na Sajam...

VALPOVO  Valpovački poduzetnički centar organizator je, a Grad Valpovo, Turistička zajednica grada Valpova i Udruženje obrtnika Valpovo suorganizatori 11. Valpovačkog sajma obrtništva i malog poduzetništva, koji će se održati u SUBOTU 23. rujna 2017.god. na Trgu kralja Tomislava u Valpovu s početkom u 10,00 sati.

Eh, da mi je Scania...

BELIŠĆE  Primjer Elizabete Bošnjak iz Belišća još je jedan u nizu dokaza kako za nov početak nikad nije kasno.

Ponuda ista - kupaca manje

VALPOVO  Od danas je valpovačka tržnica ponovno na starom mjestu, na Vijencu Hrvatske Republike.

Tržnica na starom mjestu

VALPOVO Grad Valpovo obavještava  građane i građanke Valpova i prigradskih naselja da se Gradska tržnica nalazi / vraća na staro mjesto od ponedjeljka 4. rujna 2017. g. u Vijenac Hrvatske Republike.

Grad Valpovo potpisao ugovor za EU projekt vrijedan 11.935.871,63 kn

VALPOVO Gradonačelnik Grada Valpova, gospodin Matko Šutalo i predstavnici Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i Agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije potpisali su danas, 24. kolovoza 2017. godine, u Banskim dvorima Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „BIT net – umrežavanjem do razvoja poduzetništva na području Valpovštine i Miholjštine“.

Potpore za provođenje naukovanja za obrtnička zanimanja

VALPOVO  Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta,  temeljem Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poticanju naukovanja za obrtnička zanimanja za razdoblje 2017. do 2018. godina, od 1. kolovoza 2017. godine objavilo je Javni poziv  za projekt „Naukovanje za obrtnička zanimanja“.

Stipendije za srednjoškolce

VALPOVO Valpovački poduzetnički centar obavještava da je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo Javni poziv za stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima.

Odobren gotovo 12 mil kn vrijedan EU projekt izgradnje poduzetničkog inkubatora u Valpovu!

VALPOVO  Nakon što je odobren i ugovoren projekt ORGANIC BRIDGE, koji se financira iz EU sredstava, vrijednosti oko 550.000 EUR-a, a koji je osmislila i napravila Lokalna razvojna agencija Valpovo-Petrijevci d.o.o. (LRA), još jedan projekt odrađen u LRA je izabran za financiranje.

Poziv obrtnicima, zadrugarima i poduzetnicima

VALPOVO Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Otvoreni javni poziv za Program „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“.

Priznanja belišćanskim gospodarstvenicima

BELIŠĆE /OSIJEK Na temelju prijedloga stručnih službi Hrvatske gospodarske komore Osijek, Gospodarsko vijeće HGK Osijek jučer je dodijelilo priznanja tvrtkama iz Osječko-baranjske županije koje su u prošloj godini ostvarile zavidne rezultate poslovanja.

Uskoro nova benzinska crpka u Bizovcu

BIZOVAC Načelnik Općine Bizovac Srećko Vuković prilikom susreta s vlasnicima domaće tvrtke „Lotis“ čestitao je na dobivanju građevinske dozvole za izgradnju moderne benzinske crpke.

Zadovoljni smo viđenim...

BELIŠĆE Ono što se mjesecima najavljivalo, danas se i dogodilo – u Belišće su došli potencijalni investitori s Bliskog Istoka.

Dobrodošlica potencijalnim ulagačima

BELIŠĆE  U Maloj gradskoj viječnici u tijeku je susret izaslanstva potencijalnih ulagača iz Azerbajdžana s predstavnicima Gradske uprave i gospodarstvenika Belišća.

Obilazak radova u ZMG II

VALPOVO Gradonačelnik Valpova Leon Žulj i direktor tvrtke Dvorac d.o.o. Mate Pušić danas su obišli radove na izgradnji sustava vodoopskrbe i odvodnje u Zoni malog gospodarstva II u Valpovu.

Valvita opet živi

VALPOVO Prije nekoliko godina ugašena proizvodnja u Mesnoj industriji Valvita, ponovno se pokreće, a proizvodnja počinje za mjesec dana.

Zaustavljeno srozavanje obrtništva

VALPOVO Nepopularni trend velikog broja zatvaranja obrtničkih radnji na području Valpovštine, koji je trajao gotovo desetljeće, čini se da je napokon zaustavljen.

Imamo 1542 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu