Otvoren novi Megasan

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

BELIŠĆE Prigodnom je svečanošću danas u Belišću, u Željezničkoj ulici, otvorena nova prodavaonica Megasan, tvrtke Santajplastika.

 

Presijecanjem vrpce prodavaonicu su otvorili gradonačelnik Belišća Dinko Burić i vlasnik, Zvonko Santaj. Svečanosti su uz njih prisustvovali brojni gosti, poslovni partneri, predstavnici gospodarskog i javnog života grada, među njima i saborski zastupnik Josip Salapić.

-Iako je primarna djelatnost tvrtke proizvodnja, u posljednjih nekoliko godina značajno razvijamo trgovačku djelatnost, tako da je prodavaonica u Belišću, nakon Valpova, Slatine i Donjeg Miholjca četvrta u nizu Megasan prodavaonica, rekao je prilikom otvorenja vlasnik Zvonko Santaj.

-Uvjeren sam da će nastojanja zaposlenika poduzeća, koji su učinili značajne napore da u samo četiri mjeseca od derutnog poslovnog prostora učine suvremenu, vrlo dobro opremljenu prodavaonicu naići na dobar prijem potrošača u Belišću. Nudimo izuzetno bogat asortiman s gotovo 10 tisuća artikala, zaključio je i zahvalio gradonačelniku Buriću na konstruktivnoj suradnji njegovih suradnika prilikom pokretanje ovog projekta.

Gradonačelnik Burić u svom je obraćanju prisutnima čestitao vlasniku i njegovim zaposlenicima na ostvarenju ovog značajnog gospodarskog projekta i poželio im dobar poslovni uspjeh u uvjerenju da su najbolje prošli potrošači, sugrađani, koji će u novootvorenoj prodavaonici u susjedstvu, moći pronaći mnoštvo artikala za opremu domaćinstva.

Tijekom današnjeg dana, u čast otvorenja, svaki će kupac uz kupljenu robuj dobiti i prigodan poklon.