MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Natječaj za uređenje hotela i apartmana

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Za sve koji žele izgraditi apartman, hotel ili rekonstruirati i adaptirati postojeću građevinu, iz Europskog fonda za regionalni razvoj dolaze odlične vijesti.

 

Naime, kako obavještavaju iz Ureda gradonačelnika, spomenuti fond objavio je trajno otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijava koji će se provoditi u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.- 2020.

Poziv je namijenjen malim i srednje velikim poduzećima s ciljem poticanja investicija u početna ulaganja povezana s izgradnjom novih, proširenjem kapaciteta ili povećanjem kvalitete postojećih hotela koji će po završetku investicije ispuniti minimalne uvjete i uvjete za kategoriju 3, 4 ili 5 zvjezdica. U obzir dolaze sljedeće vrste ugostiteljskih objekata iz skupine hoteli: hotel, aparthotel, turističko naselje, hotel baština ili difuzni hotel, uključujući diversifikaciju ponude hotela na usluge koje hotel prethodno nije nudio, a s ciljem produljenja turističke sezone i podizanja konkurentnosti u turizmu.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava u ukupnoj vrijednosti 304.000.000 kuna. Iznos sredstava je 45% za mikro i male poduzetnike te 35% za srednje poduzetnike.

Minimalna vrijednost bespovratnih sredstava koji se dodjeljuje je 1.000.000 kuna, a prijave na natječaj primat će se od 16. studenog 2015. do 31. prosinca 2016., odnosno do iskorištenja sredstava.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu