MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Urbanizam dosegao punu zaposlenost kapaciteta

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Tvrtka Urbanizam potpisala je 2,7 milijuna kuna vrijedan ugovor o izvođenju radova na izgradnji plinskih instalacija u Općini Vuka itako osigurala punu zaposlenost tijekom ove godine.

 

Riječ je o prvom značajnijem poslu kojeg je ova tvrtka osvojila na javnom natječaju nakon izdvajanja iz Dvorca d.o.o. i u nadmetanju s 14 drugih tvrtki dala najbolju ponudu.

Tom prigodom danas je tvrtku posjetio gradonačelnik Leon Žulj.

-Ovaj je posao od izuzetne važnosti za tvrtku, ali i za grad kao osnivača Dvorca d.o.o. koja je osnovala Urbanizam, rekao je gradonačelnik tom prilikom. Primjerom je dokazano da je tvrtka sposobna konkurirati na tržištu koje je u kriznim vremenima sve suženije, a konkurencija sve zaoštrenija. Ovaj posao dolazi nakon što je tijekom ove godine već ugovoreno poslova vrijednih 5,5 milijuna kuna, što znači da je ova godina u cijelosti popunjena punim angažmanom svih zaposlenih i ukupne mehanizacije.

- Ovaj posao je osvojen u konkurenciji velikog broja tvrtki, ali je zanimljivo da su samo tri iz Slavonije, rekao je direktor Dvorca Mato Pušić. To govori o tome da je tek mali broj tvrtki u mogućnosti ispoštovati zakonske odredbe za sudjelovanje u natjecanju, pa je to naša velika šansa da u budućnosti, u suradnji s drugim partnerima i dalje osvajamo još značajne poslove na natječajima. I mi smo u ovom poslu angažirali tvrtke Baždar i Alhidada za one segmente poslova za koje nismo ovlašteni obavljati ih.

- Raduje me da smo iz razdoblja reorganizacije i poteškoća koje se pri tome javljaju, prešli u fazu kada postižemo značjnije poslovne uspjehe, rekao je Željko Harkanovac, direktor Urbanizma. Ovaj ćemo posao početi raditi već od 5. svibnja i uvjeren sam da ćemo ga završiti u okviru ugovorenih rokova do kraja listopada. Na poslovima će biti angažirano najprije 15 zaposlenika, a kasnije, kada prestane potreba za većim angažmanom na komunalnim poslovima – svi koji su vezani za operativu, dakle oko 30 zaposlenika.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It