MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Poduzetnicima predstavljen Program poticanja razvoja poduzetništva na području Grada Valpova u 2019. i 2020. godini

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  Tridesetak zainteresiranih poduzetnika sudjelovalo je danas na radionici koju je Grad Valpovo organizirao u suradnji s Agencijom MBG d.o.o. za računovodstvo porezno i poslovno savjetovanje iz Valpova.

Glavna tema radionice odnosila se na Program poticanja razvoja poduzetništva na području Grada Valpova u 2019. i 2020. godini, a pored toga, sudionici radionice upoznati su i s poreznim tretmanom prijevoznih sredstava za osobni prijevoz.

Sudionike radionice pozdravio je gradonačelnik Matko Šutalo i zahvalio im se na interesu za teme. Najavio je da je za sve mjere koje su sastavni dio Programa rezervirano 500 tisuća kuna bespovratnih sredstava, a u nastavku je Marko Vuksanić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i društvene djelatnosti, predstavio Program poticanja razvoja poduzetništva na području Grada Valpova u 2019. i 2020. godini sa šest mjera potpora.

Riječ je o potpori za pokretanje gospodarskih aktivnosti poduzetnika početnika, potpori za ulaganja u razvoj i unapređenje poslovanja, potpori za očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta, subvenciji kamatne stope za poduzetničke kredite, poticanje izgradnje i razvoja poduzetničkih zona na području Grada Valpova i savjetovanju poduzetnika i tehničkoj pomoći u izradi projektnih prijedloga za financiranje kroz fondove EU i druge nacionalne fondove. Pri predstavljanju potpora najavio je i skoro raspisivanje javnih poziva za dodjelu prve tri potpore, što se očekuje već sljedećeg tjedna.

Radionica je bila popraćena i prigodnim funkcionalnim radnim materijalima, a Milena Lukić, direktorica Agencije MBG d.o.o. za računovodstvo porezno i poslovno savjetovanje, upoznala je sudionike s  poreznim tretmanom prijevoznih sredstava za osobni prijevoz, što će im umnogome pomoći u svakodnevnim poslovnim aktivnostima.

  

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu