MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Krediti za poduzetnike

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Osječko- baranjska županija obajvila je javni natječaj za kreditiranje poduzetnika iz projekta „Kreditiranje obrtnih sredstava“.

 

Korisnici kredita mogu biti svi mikro, mali i srednji subjekti malog gospodarstva i to društvo s ograničenom odgovornošću, jednostavna društva s ograničenom odgovornošću te obrti i zadruge sa sjedištem, odnosno prebivalištem na području Županije. Najniži iznos kredita kojeg poduzetnici mogu dobiti je 30.000,00kn, a najviši 200.000,00kn. Kredit se može dobiti isključivo za trajna obrtna sredstva i likvidnost, a kredit se ne može iskoristiti za refinanciranje, odnosno zatvaranja obveza prema bankama. Rok otplate kredita traje 4 godine, a rok iskorištenja traje do 6 mjeseci. Poček traje do 6 mjeseci, a dinamika otplate je u dogovoru s bankom. Kamtana stopa iznosi najviše do 7%, s tim da za Poduzetničke kredite Osječko-baranjska županija daje dva postotna poena. Naknada banci iznosi 0,5% jednokratno na iznos odobrenog kredita. Obrasci zahtjeva za poduzetnički kredit, popis dokumentacije, preporučeni sadržaj za izradu poslovnog plana, izjava o korištenim de minimis potporama i dodatne informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo i regionalni razvoj Osječko-baranjske županije, Stjepana Radića 4, Osijek (kontakt telefon: 031/ 221-881) i na internetskim stranicama Osječko-baranjske županije www.obz.hr. Javni natječaj je otvoren do iskorištenja sredstava.

Za sve daljnje informacije i dokumentaciju vezanu za kreditiranje, te nejasnoće, možete dobiti u Valpovačkom poduzetničkom centru na adresi Kralja Petra Krešimira IV., 2 u Valpovu.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu