MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Predavanje o poslovnoj ideji i poslovnom planiranju

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Direktorica Valpovačkog poduzetničkog centra, Ivana Bagarić, održala je danas, u 3. razredu Ekonske škole u Valpovu, predavanje o poslovnoj ideji i poslovnom planiranju.

Naime Osječko branjska županija objavila je natječaj za podnošenje prijava za dodjelu nagrada za najbolje poduzetničke ideje na području Osječko-baranjske županije. Za najbolje poduzetničke ideje dodijelit će se 13 novčanih nagrada i to: – prva nagrada u iznosu od 8.000,00 kuna, – druga nagrada u iznosu od 5.500,00 kuna, – treća nagrada u iznosu od 3.000,00 kuna i – deset nagrada u iznosu od 2.000,00 kuna.Pravo prijave na natječaj imaju: – fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske, s prebivalištem na području Osječkobaranjske županije i – poduzetnici početnici, tj. obrti, trgovačka društva i zadruge koji nisu registrirani duže od godine dana na dan objave natječaja, a imaju sjedište na području Osječko-baranjske županije.

Cilj ovog predavanja je bio potknuti učenike ekonomske škole na poduzetničko razmišljanje te i na razradu poslovnih ideja koje ovoga puta mogu biti i novačano nagrađene. Rok za prijavu po raspisanom natječaju je 9. prosinca 2016. godine te nam je želja da bude što više prijavljenih kao i nagrađenih idjea od strane učenika srednje škole Valpovo.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu