MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Baraberi izabrali novog-starog predsjednika i usvojili planove za narednu sezonu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE U subotu 14. ožujka 2020. godine u valpovačkoj sali “Valpovački dvori“, Sportsko-rekreacijski klub "Baraber Extreme Team" iz Belišća održao je dvije skupštine - Redovnu skupštinu za 2019. godinu te Izbornu skupštinu.

Sjednicu Skupštine otvorio je predsjednik udruge Angel Milišić-Zečević. Prije predlaganja dnevnog reda, predsjednik Zajednice športskih udruga grada Belišća Milan Zamaklar te predsjednik udruge Zdravo trčanje iz Osijeka, Elvir Rakipović, kao gosti obratili su se prigodnim riječima.

Predsjednik je Skupštini podnio Izvješće o radu za 2019. godinu u kojem je istaknuo da su članovi Kluba sudjelovali na ukupno 102 sportske i revijalne aktivnosti, od kojih je u vlastitoj organizaciji 13 događanja te osam u suradnji s drugim udrugama i institucijama. Također, za potrebe Kluba u prošloj godini kupljena su dva kanua četverca, 20 aluminijskih vesla, auto-prikolica za prijevoz čamaca (kapaciteta osam čamaca), startni balon, Garmin za trasiranje staza te tri aluminijska rasklopiva stola.

Od rezultata istaknuti su: osvojeno drugo mjesto za SRK Baraber u ekipnom natjecanju Trek&Trail lige Hrvatske, drugo mjesto Damira Kligla u Challenger kategoriji Trek&Trail lige, prvo mjesto Dunje Strake u Dugoj kategoriji Slavonsko-baranjske trail lige u ženskoj konkurenciji i drugo mjesto Siniše Jonjića, istoga u muškoj konkurenciji. Dodijeljene su i plakete Godišnja nagrada Saveza sportske rekreacije “Sport za sve“ OBŽ - za razvoj rekreacije na području Slavonije i Baranje i Republike Hrvatske, kao i plaketa za izniman doprinos Treking ligi.

U nastavku podneseno je financijsko izvješće, izvješće Nadzornog odbora, financijski plan za 2020. godinu te donesen plan aktivnosti za 2020. godinu u kojem su navedene utrke na kojima se planira sudjelovati - utrke Treking lige, KontinenTrail lige te Slavonsko-baranjske trail lige; aktivnosti oko organizacije sportskih i revijalnih aktivnosti - Belišćanski cener, Baraber veslačka liga, Regata Belišće - Aljmaš, Papuk Trek&Trail i Božićni Krndija trail. Isto tako, apliciran je projekt sportske rekreacije u Osječko-baranjsku županiju, grad Belišće i općinu Velika, kao i u HEP, za događaj Papuk Trek&Trail.
Skupštini se obratila i članica Helena Vonić koja je prisutnima istaknula koliko je potrebno i važno  aktivno sudjelovanje svih članova Kluba u volontiranju pri organizaciji pojedinih manifestacija, kao i kod ostalih aktivnosti gdje pomažemo u radu nama bliskih Udruga i u lokalnoj zajednici.

U nastavku, održana je i Izborna skupština gdje je Predsjednik radnog predsjedništva razriješio:

- dosadašnje članove Upravnog odbora

 1. Angel Milišić Zečević, predsjednik - osoba ovlaštena za zastupanje kluba
 2. Marko Pavić, dopredsjednik - osoba ovlaštena za zastupanje kluba
 3. Dario Novoselić, tajnik - osoba ovlaštena za zastupanje kluba
 4. Bojan Radulović, član
 5. Velimir Rupčić, član
 6. Velimir Tepeš, član
 7. Helena Vonić, član

- članove Nadzornog odbora

 1. Vedrana Kopić, predsjednica
 2. Josip Đakovac, član
 3. Anto Zlatunić, član

Nastavno na to, izglasan je prijedlog promjena članova tijela upravljanja Klubom, gdje je Angel Milišić-Zečević izabran kao novi-stari predsjednik Udruge, a predsjednik radnog predsjedništva pročitao je novoizabrane članove tijela upravljanja Udrugom za slijedeće četverogodišnje razdoblje.

Upravni odbor:

 1. Angel Milišić Zečević, predsjednik - osoba ovlaštena za zastupanje kluba
 2. Marko Pavić, dopredsjednik - osoba ovlaštena za zastupanje kluba
 3. Dario Novoselić, tajnik - osoba ovlaštena za zastupanje kluba
 4. Bojan Radulović, član
 5. Velimir Rupčić, član
 6. Velimir Tepeš, član
 7. Helena Vonić, član

 Nadzorni odbor u sastavu od tri člana ponovno čine - Vedrana Kopić, Josip Đakovac i Anto Zlatunić.

  

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!