MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Proslava stolnotenisača

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

VALPOVO Prošlog mjeseca u Valpovu restoran „Valpovački dvori“ održan je sastanak Organizacijskog odbora za proslavu 50. godišnjice stolnoteniskog kluba „Dvorac“-Valpovo.

Većina članova odazvala se na prvi sastanak na kojem su okupili:Damir Karapetrić, predsjednik kluba, Dragan Luketić, Matija Cvenić članovi kluba i organizacijskog odbora, Dr.Stjepan Šmit, predsjednik organizacijskog odbora i glasnogovornik kluba, Mg.pharm.Tomislav Džankić dopredsjednik organizacijskog odbora, dugogodišnji član i jedan od osnivača kluba i Stjepan Lukačić dugogodišnji igrač, tajnik kluba i  inicijator proslave zadužen za marketing. Opravdali su se: Damir Jančikić, Darko Orešković, Vedran Perak, članovi kluba i organizacijskog odbora, Davor Runje član kluba i organizacijskog odbora zadužen za informiranje.

Stjepan Lukačić upoznao je okupljene o programu proslave, prijedlogu podjele plaketa i priznanja najzaslužnijima u klubu, materijalu za štampanje knjige o uspjesima kluba i djelovanju Općinske stolnoteniske lige Valpovštine, o prijedlogu financijskog plana i nastupu instrumentalne grupe „Talasi“ povodom proslave 50. godišnjice kluba. U programu proslave osim svečane sjednice u subotu će se održati stolnoteniski turnir seniora Valpovštine, a u nedjelju će u Muzeju Valpovštine biti postavljena izložba trofeja, fotografija, značaka, isječaka iz novina o djelovanju kluba. Proslava se planira sredinom travnja, a do tada se treba završiti priprema knjige za štampanje. Do sada je već prikupljeno preko 170 fotografija i desetci stranica isječaka iz novina. Sve bi bilo brže da se čuvala dokumentacija od 1992. godine kada je Stjepan Lukačić otišao iz Valpova pa do 2014. Najveći problem bit će pronaći dokumentaciju za tako dugi period djelovanja kluba.

                                                                                                                                                      

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu