MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Nino Vladušić - sportaš 2014. godine u Valpovu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVIO Sinoć je u velikoj dvorani Centra za kulturu Matija Petar Katančić održana svečanost izbora najistaknutijih ekipa i pojedinaca u sportu za prošlu godinu.

Izbor je održan 20. puta u organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Valpova, nakon više godina ponovo u gledalištu, izvan sportskih terena.

-Sport, sportaši i rezultati koje postižu, a osobito značaj njihovog angažmana za društvenu zajednicu, to zaslužuju, rekao je na početku Dubravko Kučinac, predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Valpova pozdravljajući sportaše, članove njihovih obitelji i brojne goste.

Među gostima su bili i Tomislav Ivić, saborski zastupnik, potpredsjednik Skupštine Osječko-baranjske Županije Goran Ivanović, gradonačelnik Leon Žulj sa svojom zamjenicom Pavicom Majdenić, predsjednik Gradskog vijeća Dejan Pisačić sa zamjenicima, Ivo Zelić, načelnik Općine Petrijevci i glavni tajnik Zajednice športskih udruga Županije Osječko-baranjske Dubravko Ižaković. Zanimljivost ove svečanosti je bila i u tome što su visoki gosti dodjeljivali priznanja laureatima što je u proglašenje unijelo malo glamura i dinamičnosti.

Program su vodili Davor Runje i Alenko Bajer, a glazbenim izvedbama upotpunili ga Hrvatsko pjevačko društvo Matija Petar Katančić te glazbeni trio Iva, Bojan i Oliver.

Izvršni odbor Zajednice športskih udruga,m prateći rad i djelovanje sportskih udruga grada Valpova i prigradskih naselja te postignutih rezultata tijekom protekle 2014. godine, proglasio je najbolje u sportu i to u konkurenciji: perspektivni mladi sportaš – sportašica, najuspješnija mlada selekcija, zaslužni sportski djelatnik, uzor sportaš, najbolji sportski kolektiv, najbolji sportaš i dva priznanja: sportskom kolektivu za doprinos u razvoju društveno-sportskog života zajednice te županijska nagrada za pojedinačni doprinos u razvoju sporta na području OBŽ .

Za perspektivne mlade sportaše u 2014. godinu priznanja su dobili Leon Vinogradac iz Savate kluba Valpovo i Fran Zamaklar iz GD Hrvatski sokol iz Valpova.

 

Za uzor sportašicu proglašena je Marta Milošević iz Streljačkog kluba Valpovo, za najuspješniju mladu selekciju proglašena je selekcija 2004./2005. Rukometnog kluba Valpovka, a zaslužni sportski djelatnik je Goran Fumić iz Rukometnog kluba Valpovka.

Izvršni odbor se odlučio po prvi puta u 20 godina izbora nagraditi te na taj način i potaknuti one sportske udruge koje, osim na rezultatskom planu, doprinose u razvoju društveno-sportskog života svoje sredine, pa je tu nagradu za prošlu godinu dobio Nogometni klub Drava iz Narda.

Izvanredno je priznanje dobio i Tomislav Birovljević za poseban doprinos razvoju sporta na području Županije.

Najbolji sportski kolektiv je Gimnastički klub Hrvatski sokol iz Valpova, a Nino Vladušić najbolji je sportaš Grada Valpova u prošloj godini.

Svim dobitnicima čestitao je gradonačelnik Leon Žulj te im se zahvalio na nemjerljivom doprinosu u popularizaciji sporta kao iznimno značajne društvene djelatnosti koja ima značajan utjecaj na opći razvoj lokalne zajednice.

 

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It