Počele pripreme za završnicu Državnog prvenstva gimnastičara

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Gimnastičari Gimnastičkog društva Hrvatski sokol Valpovo su nastupili u subotu na posljednjem kolu Kupa Hrvatske regije Istok.

Natjecanje je održano u Požegi, a Valpovčani su nastupili u sva tri programa, B, C i univerzalnom programu.

U kategoriji univerzalnog programa – mlađi kadet Petar Bešlić je osvojio peto mjesto.

Kadet C programa Luka Mihaljević je zauzeo osmo mjesto, a najbolji plasman su ostvarili Tomislav Slačanac u kategoriji juniora C programa i Marko Bošnjak kao junior B programa koji su zauzeli treće mjesto.

Ovo je ujedno i posljenje kvalifikacijsko natjecanje pred državno prvenstvo, odnosno Završnicu Kupa Hrvatske koje će se održati u Nedelišću krajem studenog.

Ostalo je nešto više od mjesec dana pripreme za najvažnije natjecanje sezone gdje će dečki pokušati pripremiti što jače vježbe i biti konkurentni i na državnom prvenstvu. Imat ćemo predstavnike na Završnici u sva tri programa jer su se dečki tijekom sezone uspjeli plasirati zahvaljujući dobrim rezultatima u regiji.

Pozivamo i ostalu djecu koja se ne bave gimnastikom da se priključe radu kluba i slijede dobre rezultate gimnastičara. Upisujemo djecu već od 3,5 godine i starije, a upisi se mogu izvršiti svaki radni dan poslije 18.30 sati u „staroj“ dvorani Srednje škole Valpovo.

Treninzi djece starosti 3 i 4 godine su utorkom i petkom od 18:30, a za djecu 5 i 6 godina utorkom i četvrtkom od 19:15 sati. Djeca koja pohađaju osnovnu školu imaju treninge ponedjeljkom i srijedom od 18:30 sati.