MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

UVJETI KORIŠTENJA

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

 UVJETI KORIŠTENJA

Poštovani,

Dobrodošli na portal Valpovština.info koji vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja svog portala prema niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti se primijenjuju na sve sadržaje i usluge portala Valpovština.info. S prvim korištenjem portala Valpovština.info smatrat ćemo da ste se u cijelosti upoznali s ovim uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate.

 

AUTORSKA PRAVA

Valpovština.info polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala Valpovština.info i podložno je tužbi.

IZMJENA SADRŽAJA I USLUGA

Valpovština.info zadržava pravo promjene, privremenog i/ili trajnog ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.
Portal Valpovština.info sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, linkova na vanjske stranice te sadržaja kreiranih od strane posjetitelja. Sve sadržaje koje nudi portal Valpovština.info koristite na vlastitu odgovornost i Valpovština.info ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem navedenog.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Valpovština.info poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, Valpovština.info neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza utvrđena zakonom.
Valpovština.info se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Valpovština.info portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

OBVEZE KORISNIKA

Korisnicima Valpovština.info ne dopuštamo:
1. Objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji krše hrvatske i/ili međunarodne zakone, zatim uvredljive, vulgarne, prijeteće, rasističke ili šovinističke sadržaje.

2. Objavljivanje, slanje i razmjenu informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima.

3. Lažno predstavljanje te predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe.

4. Objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom.

5. Objavljivanje, slanje i razmjenu neželjenih sadržaja o korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili obmanom.

6. Svjesno objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme.

7. Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika.

PRAVILA KOMENTIRANJA

Komentari objavljeni na portalu Valpovština.info ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.
Valpovština.info zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

U slučaju objave sadržaja kojima se narušava osnovna koncepcija i smisao portala Valpovština.info i koji pri tome uzrokuju ili bi mogli uzrokovati bilo kakve probleme ili konfliktne situacije, a bez obzira na to jesu li sadržaji dopušteni Uvjetima korištenja ili ne, pridržavamo pravo da ih uklonimo bez objašnjenja, a sve ovisno o našoj procjeni situacije. Ovakvim postupanjem nastojimo zaštititi sve korisnike koji dobronamjerno posjećuju stranice, ali i zaštititi Uredništvo od nepredviđenih, neadekvatnih, možda i zlonamjernih aktivnosti.

Bez obzira na činjenicu što imamo pravo nadzirati sadržaj, vi ste osobno isključivo odgovorni za sadržaje koje objavljujete, učitavate ili razmjenjujete na portalu Valpovština.info. U slučaju nepoštivanja odredbi o sadržajima i aktivnostima iz Uvjeta korištenja, svi korisnici i treće osobe snosit će odgovarajuće zakonske posljedice te će odgovarati za bilo koju štetu koja se nedopuštenim aktivnostima ili objavom, odnosno učitavanjem zabranjenih sadržaja, prouzroči nama, ostalim korisnicima ili trećim osobama.

REKLAMNI SADRŽAJI

Na portalu Valpovština.info pojavljuju se i reklamni sadržaji (reklamne poruke, banneri, oglasi i sl.) koje na temelju ugovornog odnosa s nama objavljuju naši partneri i drugi oglašivači. Sve ugovorne i druge odnose u koje ulazite s osobama koje se oglašavaju na našim stranicama uredit ćete neposredno s oglašivačima. Mi nismo uključeni u te odnose i ne preuzimamo odgovornosti koje iz njih proizlaze.
Uložit ćemo najveće napore da među sadržajima portala Valpovština.info uključujući i privatne poruke, ne bude prisutno zakonom zabranjeno oglašavanje, posebno uključujući oglašavanje koje vrijeđa ljudsko dostojanstvo, koje bi moglo prouzročiti tjelesnu, duševnu ili drugu štetu djeci, kao i neetično oglašavanje. Ako ustanovimo da se na portalu Valpovština.info pojavljuje takvo oglašavanje, odmah ćemo ga ukloniti.
Također, nećemo podržavati oglašavanje koje dovodi u zabludu ili će vjerojatno dovesti u zabludu osobe kojima je oglašavanje upućeno te je vjerojatno da će time utjecati na ekonomsko ponašanje tih osoba.
Do najveće moguće mjere dopuštene važećim pravnim propisima, isključujemo odgovornost, za bilo kakvu štetu uzrokovanu korisnicima ili trećim osobama u vezi sa zakonom zabranjenim oglašavanjem. Sve vaše primjedbe i zahtjeve vezane uz sadržaje oglašavanja molimo dostavite izravno oglašivaču.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      SVIBANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu