VIDEO

 

 

 

 

Vandalizam na djelu

VALPOVO Javlja mi jutros jedan od naših čitatelja o vandalskom činu na novouređenom kružnom toku na Zelenom brijegu.

Kad se pomaže srcem...

VALPOVO  Gradsko je društvo Crvenog križa do sada nebrojeno puta pomogalo ljudima u potrebi. Kroz aktivnosti profesionalaca i volontera pronalaze načine da svakome tko je u potrebi pomognu – bez izuzetka.

Provedene akcije povodom početka školske godine

Svjesni činjenice da prometni odgoj i obrazovanje djece u poznavanju prometnih propisa ima veliku ulogu u povećanju sigurnosti cestovnog prometa, kao i podizanju prometne kulture općenito, Ministarstvo unutarnjih poslova već niz godina poduzima razne preventivno-represivne mjere i provodi aktivnosti s ciljem zaštite djece u prometu.

Obavijest roditeljima o predupisu djece u vrtićki poludnevni program u Gatu

BELIŠĆE Grad Belišće kao osnivač Dječjeg vrtića “Maslačak” Belišće planira pokretanje rada jedne mješovite vrtićke skupine – poludnevni program (5 sati dnevno) u sklopu Društvenog doma u prigradskom naselju Gat, Kolodvorska 47, a tijekom pedagoške 2017./2018. godine.

Festival bundeva

BELIŠĆE Udruga Zvono i Turistička zajednica grada Belišća organiziraju 11. Festival bundeva koji traje dva dana – petak, 6. listopada i subotu, 7. listopada 2017.

Odjeća i obuća za potrebite

VALPOVO Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo organizira podjelu odjeće i obuće u srijedu i četvrtak (20. i 21.rujna).

Prijavite štetu

BELIŠĆE Župan Osječko-baranjske županije proglasio je stanje elementarne nepogode - suša na području Županije na poljoprivrednim, povrtlarskim i voćarskim kulturama.

Šansa mladim, nezaposlenim osobama s invaliditetom

BELIŠĆE Pozivaju se svi zainteresirani  nezaposleni  mladi koji su završili pomoćna zanimanja i mladi s invaliditetom da se informiraju o projektu Miva art 2 koji provodi Socijalna zadruga MIVA ARI i u narednih šest mjeseci uz svoje radne asistente i mentore nauče raditi nešto novo i time postanu konkurentniji na tržištu rada.

Skupština LAG-a: Bez kvoruma!

BELIŠĆE  Sinoć nije održana izvanredna, izborna Skupština LAG-a Karašica. Na poziv se nije odazvalo dovoljno članova ili predstavnika članica, pa zbog toga nisu donesene vrlo važne odluke, niti je izabrano novo vodstvo LAG-a.

Prijava štete

BIZOVAC Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači s područja Općine Bizovac da je župan Osječko baranjske županije dana 14. rujna 2017. godine donio rješenje o proglašenju elementarne nepogode - SUŠE na području Osječko-baranjske županije za poljoprivredne, povrtlarske i voćarske kulture. 

Održano 3. Državno natjecanje u kuhanju čobanca

BELIŠĆE  Jučer je u Belišću održano 3. Državno natjecanje u kuhanju čobanca, u sklopu manifestacije “Belišćanska zlatna jesen” te treću godinu pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva turizma.

Poziv darivateljima krvi

VALPOVO Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo i ove će godine obilježiti Dan dobrovoljnih davatelja krvi.

Postignut sporazum Grada Valpova i autoprijevoznika

VALPOVO  Na incijativu gradonačelnika grada Valpova Matka Šutala, nakon održanih razgovora i pregovora s predstavnicima tvrtke Panturist d.d., konačno je postignut dogovor između Grada Valpova i  prijevozničke tvrtke u svezi prijevoza srednjoškolaca i studenata s područja Grada Valpova i prigradskih naselja.

Imamo 1544 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu