MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

IN MEMORIAM:Mario Perošević

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

S tugom u srcu opraštamo se od našeg dragog kolege Maria Peroševića.

Iako smo znali da mu život visi o koncu, nadali smo se čudu - oporavku našega Peroša i nastavku zajedničkog rada i druženja.

No sudbina je odredila da nas mlad čovjek zauvijek napusti, iako je - u to smo sigurni - trebao i imao još puno toga reći, uraditi, biti važan dio obitelji, podučiti svoje učenike u školi  i učiniti mnogo drugih stvari.

Mario Perošević rođen je  06.11. 1972. godine u Osijeku, osnovnu školu završio je u Bizovcu, a srednju školu u Valpovu. Učiteljski studij upisao je 1992. godine na Pedagoškom fakultetu u Osijeku gdje je 2000. godine diplomirao. Prvih 10 godina radnog staža stekao je u OŠ Ladimirevci, a potom od 2012. do samog kraja u OŠ Matije Petra Katančića, Valpovo na poslovima učitelja razredne nastave.

Koliko je bio predan poslu govori i podatak da bolovanja nije koristio, a učenici su ga poštivali i voljeli jer je uvijek našao prostora za šalu u odgojno-obrazovnom radu.

I taj dan kada je dobio prvi moždani udar bio je u učionici iako se nije dobro osjećao nekoliko zadnjih dana, ali je rekao supruzi : Mogu ja to, bit će mi bolje..."

U privatnom životu Mario je bio aktivni član zajednice "Vjera i svjetlo" (međunarodni pokret osnovan u želji da pomogne osobama s intelektualnim poteškoćama), krv je darovao 40-tak puta, a organizirao je i sudjelovao u organizacijama malonogometnih turnira humanitarnog karaktera. 

Mario je bio dobar čovjek, omiljen u društvu sa specifičnim humorom koji nas je vrlo često znao nasmijati do suza.

Sada suze teku iz drugih razloga, ali takve situacije nas podsjete da smo na ovome svijetu puki prolaznici.

Njegovim najbližima, supruzi Slađani i kćeri Nensi izražavamo iskrenu sućut. 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1480 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!