MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Stožeri civilne zaštite u svim prigradskim naseljima

Korisnička ocjena: 1 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Danas je održana sjednica Stožera Civilne zaštite Grada Valpovo na kojoj je usvojeno nekoliko zaključaka, a o njima je izvijestio gradonačelnik Valpova Matko Šutalo u programima lokalnih radio postaja.

U skladu s odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i na području Grada Valpova organizira se kontrolna funkcija provođenja određenih mjera pa je odlučeno da se u svim prigradskim naseljima osnuju mjesni stožeri Civilne zaštite.

U stožerima će pored predsjednika Vijeća Mjesnog odbora biti predsjednik i zapovjednik DVD, komunalni djelatnik te komunalni redar. U Valpovu su to gradonačelnik i njegov zamjenik Hrvoje Gašparović, načelnik Policijske postaje Belišće Vlado Krznarić, ravnateljica Crvenog križa Sanja Habuda,ravnatelj Doma zdravlja Željko Varžić i zapovjednik vatrogasne postrojbe Stjepan Koški. Svi članovi stožera dostupni su tijekom 24 sata, ali su zamolili da ih se ne preopterećuje bez stvarne potrebe.

Gradonačelnik Valpova izrazio je zadovoljstvo postignutom razinom provođenja dosad uvedenih mjera i uvjeren je da će tako biti i u buduće.

Posebnu pozornost skrenuli su roditeljima da ne dopuštaju igranje djece na igralištima, već da se djeci boravak organizira u domovima, pod kontrolom radi izbjegavanja međusobnog tjelesnog kontakta.

Odlukom stožera zatvorene su blagajne komunalnih tvrtki Dvorac i Urbanizam, a građani se upućuju da obveze plaćaju Internet bankarstvom, a za zaostala plaćanja komunalnih usluga neće se obračunavati kamate.

Na kraju obraćanja, gradonačelnik Matko Šutalo pozvao je sugrađane da i dalje dosljedno provode propisane mjere kako bi iz krizne situacije izašli sa što manje problema.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 544 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu