OD SUTRA: Valpovačka tržnica ponovno radi

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Zelena tržnica u središtu grada Valpova u četvrtak 9. travnja 2020.g., otvara svoja vrata građanima, objavio je danas Ured gradonačelnika.

Naime, odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske na području Osječko-baranjske županije započet će s radom zelene tržnice u svih sedam gradova te u Kneževim Vinogradima.

Lijepa je ovo vijest za nositelje obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koji će svoje svježe sezonske domaće proizvode moći prodavati našim sugrađanima. Vjerujemo da će se konačno prepoznati vrijednost domaćih proizvoda i domaće hrane čiji su okusi i zdravstvena ispravnost neprocjenjivi.

Grad Valpovo organizirat će rad tržnice uz strogo poštivanje svih mjera i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i nacionalnog stožera civilne zaštite. 

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane proizvođače voća i povrća s područja Grada Valpova da se jave u Upravni odjel za komunalne i stambene djelatnosti kako bi dobili upute kojih se moraju pridržavati za vrijeme rada na tržnici. Jednako tako i kupce molimo da obrate pažnju na slijedeće: obavezna dezinfekcija ruku pri ulasku i izlasku s tržnice, socijalna distanca prodavača i kupaca, ali i kupaca međusobno, prodavači su obavezni nositi zaštitne medicinske maske i rukavice. 

 

#KUPUJMODOMAĆE #KUPUJMOHRVATSKO

Ured Gradonačelnika