MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Ministarstvo graditeljstva odobrilo potporu Općini Bizovac za izgradnju 2. cjeline energetski učinkovite javne rasvjete u Habjanovcima

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HABJANOVCI Na prijedlog Povjerenstva za sufinanciranje u 2020. godini ministar je Općini Bizovac odobrio potporu u iznosu od 151.200,00 kuna za  projekt Izgradnje 2. cjeline učinkovite javne rasvjete u naselju Habjanovci.

S ciljem osiguravanja financijske potpore za projekte jedinica lokalne samouprave koji potiču ili pridonose boljem obavljanju komunalnih djelatnosti i pružanju odnosno isporuci komunalnih usluga, kao i za aktivnosti na projektima koji će pridonijeti podizanju razine javnih usluga i većoj kvaliteti življenja stanovnika na području pojedine jedinice lokalne samouprave, 29. siječnja 2020. godine ministar graditeljstva i prostornoga uređenja donio je Odluku o raspisivanju javnog poziva za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2020. godini.
Do zaključno 7. ožujka 2020., do kada je poziv bio otvoren veliki broj jedinica lokalne samouprave dostavilo je svoje projektne prijedloge. Nakon provedene administrativne provjere proveden je postupak vrednovanja i ocjenjivanja od strane  formiranog Povjerenstva, koje je po provedenom postupku ocjenjivanja, u okviru raspoloživih sredstava, izradilo rang listu projekata te predložilo ministru projekte za sufinanciranje.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 569 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It