MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Započele pripreme za LJeto u tehnici 2020.

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Ovogodišnja pandemija zaustavila je sve, pa i naše radionice u Centru tehničke kulture Valpovo-Belišće. Stali smo 13. ožujka 2020. po naputku stožera.

U međuvremenu smo preko naših stranica pokrenuli natječaje za fotografiju i tehničke tvorevine. Međutim, početkom svibnja često su nas zvala djeca i roditelji i interesirali se za aktivnosti u radionicama.

Školska godina  (kakva-takva) je pred završetkom i počinju praznici.

Zajednica tehničke tulture Valpovo-Belišće organizira za sve zainteresirane učenike radionice u Domu tehnike u Valpovu  od 1. do 12. srpnja 2020. od 9:00 do 13:00 sati. Ove godine produžili smo i dnevnu satnicu, a i broj dana radionica.

  1. do 3. srpnja (srijeda, četvrtak, petak) – FOTO RADIONICA
  2. do 8. srpnja (subota, ponedjeljak, utorak, srijeda) – ELEKTRONIKA-ROBOTIKA,  DRONOVI i 3D PRINT 9. do 11. srpnja (četvrtak, petak, subota) – MODELARSTVO-RAKETARSTVO

DNEVNO U RADIONICI MOŽE BITI MAKSIMALNO 20 POLAZNIKA.

Prijave idu do dnevne popune broja 20.

Prijave:

Telefon 651-380,

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Online: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRzvknPVzvyLjFJCV_zwiAQ_hCskUlaehaLUpsPZSg3YRjWw/viewform?usp=sf_link

Facebook: www.facebook.com/CTKVB/

U radionicama kroz igru i zabavu možeš nauči nešto novo, a sve napravljeno možeš ponijeti kući. Cijena je 25,00 kn po radionici (u cijenu je uračunat napitak, a zbog zdravstvene sigurnosti ove godine nema doručka).

SUGLASNOST - Ovim putem dajem svoju potpunu suglasnost da dijete čiji sam roditelj/skrbnik može sudjelovati na LJETU U TEHNICI koji organizira Zajednica tehničke kulture Valpovo-Belišće.  Cilj radionica je omogućiti široko uključivanje u radionice CTK Valpovo-Belišće.

VAŽNO JE ZNATI:

Za potrebe provođenja aktivnosti prikupljaju se sljedeći osobni podaci: ime, prezime, datum rođenja, škola, razred, mjesto stanovanja, kontakt telefon. Navedeni podaci se koriste isključivo u svrhu provedbe i praćenja aktivnosti i neće se koristiti u druge svrhe. Ujedno dozvoljavam da se dijete fotografira i snima, te daje izjave za vrijeme provođenja priprema i odvijanja radionica te da se foto i video materijali te izjave djeteta mogu koristiti u svrhu izvještavanja u javnim glasilima, elektronskim medijima i za promotivne aktivnosti ZTK Valpovo-Belišće. Učenici/ice koji sudjeluju u radionicama CTK Valpovo-Belišće trebaju biti fizički i psihički sposobni i pripremljeni za isto te savjesno i odgovorno ispunjavati svoje obveze. Odluku o sposobnosti sudjelovanja u aktivnostima donose, roditelj, voditelj radionice, odnosno škola. Sudionici natjecanja sudjeluju u istim dragovoljno i uz pristanak roditelja te nisu posebno i dodatno osigurani kod osiguravajućih društava. Organizator ne preuzima odgovornost za moguće ozljede sudionika prije, za i nakon aktivnosti, kao i za nanijetu štetu trećim osobama.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1500 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!