MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Potpisan ugovor o izgradnji biciklističke staze u ulici Matije Gupca

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO Gradonačelnik Valpova, Matko Šutalo i direktor tvrtke Gebruder d.o.o. Bizovac, Josip Stipić danas su potpisali Ugovor o izvođenju radova na izgradnji pješačko-biciklističke staze u ulici Matije Gupca.

Vrijednost ugovora je 5.083.974,38 kuna. Rok za  izvođenja radova je 12 mjeseci.

Radovi se odnose na dionicu duljine 2.840 m koja se nastavlja na dionicu Gat – Kitišanci te će se na svom jugoistočnom kraju uklopiti na planiranu biciklističku stazu koja prolazi centrom Valpova i povezuje Valpovo s postojećom biciklističkom mrežom Belišća. Početak zahvata je kod zgrade Gradske uprave, a završetak na izlazu iz Grada Valpova.

Izgradnja pješačko-biciklističke staze se izvodi u sklopu projekta „Biciklističke staze u gradu Valpovu“ koji je sufinanciran bespovratnim sredstvima Europske unije. Ugovor o bespovratnim sredstvima potpisan je 03.  rujna 2019. godine. Ukupna vrijednost projekta je 8.450.949,39 kn. Prihvatljivi troškovi iznose 8.436.590,66 kn od toga je 3.301.060,00 kn bespovratnih sredstava.

S istom je tvrtkom potpisan 15. travnja i ugovor o radovima za izgradnju biciklistička staze u Ulici Ive Lole Ribara vrijedan je 2.018.369,08 kn. Dionica na sjeveru (Ulica Ive Lole Ribara) će se spojiti s dionicom koja prolazi centrom Grada Valpova te preko nje, na ovim projektom obuhvaćenu dionicu u Ulici Matije Gupca i na postojeću mrežu biciklističkih staza u Belišću, tako da će ovim projektom Grad Valpovo dobiti biciklističko-pješačke staze u dužini od 4,5 kilometara.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 458 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu