MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Članovi DVD-a VZG Belišće u provedbi mjera zaštite od epidmije COVIDA-19.

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Početkom epidemije korona virusa 16. ožujka 2020. godine održana je sjednica Zapovjedništva VZG Belišće, gdje se raspravljalo o aktivnostima i mjerama koje se moraju provoditi u vatrogasnim postrojbama u vezi zaštite od epidemiije za vrijeme obavljanja vatrogasne djelatnosti – upute i mjere dostavljane su DVD-a e-mailom.

Od 22. ožujka do 20.svibnja 2020. Godine, zapovjednici odnosno imenovane osobe DVD-a na području VZG Belišće obavljali su nadzor nad provođenjem mjera zabrane okupljnja na javnom prostoru, a o tome svaki dan oko 18,00 sati su podnosili izvješće radio vezom u Vatrogasni operativni centar (VOC) Belišće.

Zapovjednik VZG Belišće i VOC Belišće su svakodnevno, tijekom jutarnje provjere sa Županijskim vatrogasnim operativnim centrom „OKIS“ podnosili izvješće o stanju vatrogasaca na području VZG Belišće po pitanju oboljevanja odnosno potrebe samoizolacije u vezi s korona virusom. Navedena aktivnost je trajala u periodu od 06.travnja do 08. lipnja 2020. godine, gdje smo imali jednog vatrogasca u samoizolaciji kojem je kasnije potvrđena prisutnost COVIDA-19, a potom je ozdravio.

Ovim putem se zahvaljujemo zapovjednicima i osobama koji su obavljali nadzor u DVD-a na požrtvovnom ispunjavanju zadataka u cijelosti i brizi na daljnjem provođenju zaštite vatrogasaca od korona virusa u obavljanju vatrogasne djelatnosti.

 

                                                                                                                   

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 655 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu