MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Održana 6. redovna sjednica Gradskog društva Crvenog križa Valpovo

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  Jučer je u prostorima Gradskog društva Crvenog križa održana 6. redovna sjednica te neprofitne udruga koja djeluje na području gradova Valpova i Belišća, te općina Bizovac i Petrijevci. Skupštinu čine 23 zastupnika, od kojih je većina bila prisutna na jučer održanoj sjednici, a skupštinom je predsjedala Višnjica Jurlina.

Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo okuplja 960 članova, a kroz njihove brojne aktivnosti tijekom prošle godine prigodnom prezentacijom i detaljnim izvješćem ravnateljice Sanje Habuda, sudionike su proveli zaposlenici ili volonteri.

I u prošloj su godini noseće aktivnosti bile priprema za djelovanje u katastrofama i izvanrednim situacijama (Osposobljavanje interventnih timova, priprema zaliha za slučaj katastrofe ili krize, usavršavanje logistike i komunikacije, oporavak od katastrofa i kriza i dr.), prikupljanje i distribucija humanitarne pomoći, organizacija Službe traženja, provođenje edukacije u pružanju prve pomoći, organizacija i provođenje aktivnosti na dobrovoljnom davanju krvi, provođenje programa zaštite zdravlja (zdravstveno odgojna predavanja namijenjena prevenciji i sprječavanju, suzbijanju bolesti, ovisnosti, te očuvanju zdravlja), organizacija i aktivnosti mladih HCK, provođenje humanitarno-socijalnih programa, programa skrbi za osobe treće životne dobi (Pomoć u kući, Dnevni boravak, Pučka kuhinja) i provođenje akcija solidarnosti.

Za realizaciju ovako opsežnog programa rada Gradsko je društvo Crvenog križa ostvarilo prihode od 7.005.702, 00 kuna, a poslovnu godinu završilo viškom prihoda od 121.005 kuna.

Na sjednici je sudionicima predstavljeno i revizorsko izvješće o izvršenom revizorskom uvidu koji svjedoči o uredno vođenom financijskom poslovanju, u skladu s propisima.

Sudionici Skupštine, sva su izvješća prihvatili jednoglasno, a u raspravi izrazili zadovoljstvo učinjenim u proteklom izvještajnom razdoblju, a osobito pohvalili angažman zaposlenika i volontera u provođenju mjera zaštite od koronavirusa u još uvijek aktualnoj krizi pandemije.  

  

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 560 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu