MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Briga za odrasle osobe s intelektualnim teškoćama

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Udruga Zvono jedan je od partnera projekta "Socijalno uključivanje odraslih osoba s intelektualnim teškoćama kroz njihov aktivni doprinos društvu" čiji je nositelj projekta je udruga Korablja iz Zagreba.

Ciljevi projekta, čiji su partneri i Centar za rehabilitaciju Zagreb i Udruga Korak, je socijalno uključivanje odraslih osoba s intelektualnim teškoćama kroz njihov aktivni doprinos društvu te ojačavanje kapaciteta stručnog tima.

Projekt,  vrijedan 1.435.935,67 HRK u cijelosti financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a provodit će se od 1. srpnja ove godine do 1. ožujka. 2022. Tijekom provođenja  minimalno 44 odrasle osobe s intelektualnim teškoćama primit  će socijalne usluge u lokalnoj zajednici te će aktivno doprinositi u izgradnji društva, minimalno 48 članova obitelji / udomiteljskih obitelji primit će podršku kroz projektne aktivnosti, a 30 stručnjaka bit će osposobljeno u području socijalnih usluga i zaštite mentalnog zdravlja. Naime, projekt odgovara na potrebe odraslih osoba s intelektualnim teškoćama za uključivanjem u lokalnu zajednicu, uključujući ih na inovativan način ne samo kao primatelje socijalnih usluga već kao partnere u izgradnji lokalne zajednice četiriju potpomognutih županija i Grada Zagreba. Projekt odgovara na potrebe članova obitelji za podrškom u obiteljskom domu i izvan njega te na potrebu za predahom od kontinuirane skrbi za člana s teškoćama. Projektom će se ojačati kapaciteti stručnjaka četiriju partnerskih organizacija uključenih u projekt te ostalih pružatelja socijalnih usluga u zajednici.

 

 

 

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 662 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu