MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Nastavljeni radovi na društvenom domu u Zelčinu

Korisnička ocjena: 3 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

ZELČIN Gradonačelnik Matko Šutalo sa suradnicima posjetio je jučer radilište tvrtke Ukras d.o.o. iz Osijeka u Zelčinu gdje realiziraju radove na obnovi zgrade vatrogasnog i društvenog doma.

Tijekom posjeta uvjerio se da se radovi odvijaju u skladu s ugovorom koji je s tvrtkom potpisan u ožujku ove godine. Vrijednost ugovorenih radova je 1.352.630,58 kn, a ugovaratelj se obvezao izvesti sve građevinske radove, radove  na ugradnji opreme i elektroničke i strojarske radove, obrtničke radove prema projektno- tehničkoj dokumentaciji.

Podsjetimo se, još početkom lipnja 2018. g., u sklopu poziva Energetska obnova javnih zgrada, Gradu Valpovu odobren je projekt obnove zgrade vatrogasnog i društvenog doma u Zelčinu.

Ukupni prihvatljivi troškovi tada su iznosili 1.849.729,95 kn, dok su bespovratna sredstva iznosila 1.135.357,97 kn.  Projektom je bila predviđena zamjena stolarije, postavljanje izolacije na fasadu, zamjena krovišta i sustava grijanja.

Ugovor s odabranim izvođačem radova je potpisan 5. studenoga 2018. godine te su projektne aktivnosti radova energetske obnove započele 9. studenoga 2018. godine. Sredinom travnja 2019. godine, izvijestili smo o tome da je započela demontaža dotrajalog krova i stolarije.

Sami radovi su bili planirani do kraja 2019. godine kada se završavao cjelokupni projekt sa svim projektnim aktivnostima, a optimistične su izjave najavljivale i raniji završetak projekta.

Međutim, izvođač radova je na ovom, kao i na nekoliko drugih projekata zapeo u realizaciji i tada je Gradske uprava po naputku nadležnih državnih tijela raskinula ugovor s tim izvođačem.

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 468 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It