MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Poziv korisnicima

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo potpisalo je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Projekt Zaželi pod nazivom „Dostojanstvena – snagom dobra za starije i nemoćne – Crveni križ Valpovo“.

Projekt je odobren u okviru Programa zapošljavanja žena Zaželi – faza II. financiranog iz Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda.

Provoditi će se u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje te Udrugom Zvono iz Belišća.

Cilj projekta vrijednog 2.785.979,20 kuna je ublažiti posljedice nezaposlenosti i doprinijeti smanjenju rizika od siromaštva 30 teže zapošljivih žena i žena s nižom razinom obrazovanja te potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života 180 krajnjih korisnika u gradovima Valpovu i Belišću, te općinama Bizovac i Petrijevci.

Ženama, korisnicama projekta uključenim u projektne aktivnosti omogućit će se povećanje znanja i vještina potrebnih na tržištu rada kroz dodatno osposobljavanje kako bi po završetku projekta bile konkurentnije na tržištu rada.

Cilj projekta je i poboljšanje kvalitete života korisnika stoga će zaposlene žene imati svaka po šest korisnika kojima se pružati pomoć u vidu: dostave namirnica, održavanja čistoće doma, održavanju osobne higijene, ostvarivanja raznih prava, razgovora, druženja, uključivanja u društvo i zajednicu...

Krajnji korisnici projekta su starije osobe i/ili osobe u nepovoljnom položaju kojima je potrebna potpora i podrška u kućanstvu u okviru prihvatljivih aktivnosti, a ista usluga im nije već osigurana iz sredstava državnog proračuna ili drugog javnog izvora.

Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo poziva sve osobe (starije od 65 godina ili osobe u nepovoljnom položaju) ili ukoliko poznajete nekoga tko je stariji od 65 godina ili je osoba u nepovoljnom položaju (teško pokretna/ nepokretna osoba, kronični bolesnik, živi u samačkom kućanstvu, živi u zajedničkom kućanstvu, ali ukućani ne mogu osigurati potrebnu skrb, ne ostvaruje pravo na uslugu potpore i podrške iz sredstava državnog proračuna ili drugog javnog izvora) s područja gradova Valpova i Belišća te općina Bizovac i Petrijevci i prigradskih naselja, zainteresirane za sudjelovanje u projektu „Zaželi – Dostojanstvena – snagom dobra za starije i nemoćne“, da se jave i ostave svoje podatke pozivom na službeni telefonski broj 031 651 479.

Povratno će ih se kontaktirati ako ispunjavaju uvjete da postanu korisnici pomoći kroz projekt u sklopu programa „Zaželi – Dostojanstvena – snagom dobra za starije i nemoćne“.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 524 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu