GO UHDDR BELIŠĆE:Podjela sanitarnih paketa

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE U suradnji sa središnjicom Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata, Gradski odbor UHDDR Belišće je za svoje članove osigurao sanitarne pakete vrijedne više od 17.000 kuna.

Paketi su financirani iz sredstava Ministarstva hrvatskih branitelja putem javnog poziva za financiranje/sufinanciranje aktivnosti psihološkog i socijalnog osnaživanja te podizanja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji.

Zbog epidemiološke situacije, društvene prostorije belišćanskog UHDDR-a su do daljnjega zatvorene, ali će biti organizirana dežurstva za podjelu paketa. Članovi udruge bit će telefonski obaviješteni o terminu dolaska po svoj paket, kako bi se mogle  provesti sve epidemiološke mjere i preporuke. Vodstvo UHDDR-a Belišće moli sve one koji su mijenjali broj telefona ili imaju kakvo pitanje, da se od 18 do 21 sat jave na broj 031 664 001.

Sanitarni paket je vrijedan nešto više od 200 kuna, a u njemu se nalaze zaštitne maske za lice, zaštitne jednokratne rukavice, džepni gel za dezinfekciju te dva sredstva za dezinfekciju.