Općinska ulaganja u Cret Bizovački

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

BIZOVAC Općina Bizovac protekle 2020. godine u naselju Cret Bizovački realizirala je nekoliko infrastrukturnih projekata.

U ulici Braće Radić obnovljen je dio nogostupa s obje strane, na mjesnom groblju postavljen je dio ograde, a u ulici Ljudevita Gaja prokopan je i očišćen oborinski kanal. Zahvaljujući dobroj suradnji s Hrvatskim željeznicama na željezničkoj stanici izgrađeno je novo putničko stajalište. Za projekt izgradnje ljetne pozornice potrebne radi manifestacije „Proljeće u Cretu“ kod asfaltnog rukometnog igrališta izrađena je kompletna projektno tehnička dokumentacija i ishođena građevinska dozvola.

U ovoj 2021. godini u Cretu Bizovačkom u općinskom proračunu predviđeno je uređenje klupskih prostorija nogometnog kluba „Hajdin“. Na mjesnom groblju planira se završiti započeta izgradnja ograde, i budu li dopuštale epidemiološke mjere, održavanje tradicionalne manifestacije na predviđenom mjestu izgraditi će se moderna ljetna pozornica. Ukupan planirani iznos ulaganja u infrastrukturne projekte u Cretu Bizovačkom u 2021. godini iznosi 750.000,000 kuna.