MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Dinko Galinović na čelu DVD Veliškovci

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VELIŠKOVCI U ponedjeljak,  08. ožujka 2021. godine u prostorijama Društvenog doma Veliškovci održana je izvještajna-izborna Skupština DVD-a Veliškovci uz nazočnost operativnih članova uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera u zaštiti od COVIDA-19.

Skupštini DVD-a Veliškovci, nazočila je zamjenica gradonačelnika Grada Belišća Ljerka Vučković, predsjednik i zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Belišće Nikica Mužević i Dubravko Čovčić..

Nakon jednoglasno usvojenih Izvješća o radu i financijama za 2020. godinu i Planova rada i financija za 2022. DVD-a Veliškovci, pristupilo se izboru kandidata na funkcije i radna tijela DVD-a za petogodišnje mandatno razdoblje od 2021. do 2026. godine, gdje su jednoglasno izabrane sljedeće osobe na funkcije i radna tijela Društva i to:

 • Funkciju PREDSJENIKA DVD-a Veliškovci obnašat će DINKO GALINOVIĆ, a
 • Funkciju ZAPOVJEDNIKA DVD-a Veliškovci obnašat će JOSIP KOZINA.
 • UPRAVNI ODBOR DVD-a Veliškovci od 9 članova čine:
  1. Dinko Galinović,
  2. Josip Kozina,
  3. Ivan Torjanac,
  4. Josip Katušić,
  5. Karlo Majdenić,
  6. Ines Habus,
  7. Darko Šćurec,
  8. Danijel Galinović i
  9. Mateo Plećko.

Zamjenica gradonačelnik Grada Belišća Ljerka Vučković u svom obraćanju  pozdravila je sve  prisutne članice i članove DVD-a Veliškovaca i sve goste u ime gradonačelnika Grada Belišća Dinka Burića i u svoje ime. Istakla je problem opadanja broja članova u društvima, ali opstanak vatrogasnih društava nije upitan jer ipak ima mladih koji hoće raditi i koji predstavljaju budućnost Društva. Istaknula je kako se Grad Belišće trudi sukladno mogućnostima podržati rad dobrovoljnih vatrogasnih društava koja su temelj obrane od požara na lokalnoj razini. Čestitala je DVD-u Veliškovci na svemu što rade, posebice na svim aktivnostima koje pružaju za djecu i mlade, te poželjela punu uspjeha u budućnosti.

Potom se obratio predsjednik Vatrogasne zajednice grada Belišća Nikica Mužević pozdravio je sve prisutne u svoje osobno ime i prisutnog zapovjednika VZG Belišće Dubravka Čovčić, istakao je dobar rad DVD-a Veliškovci na održavanju operativne spremnosti i drugih aktivnosti u mjestu. Iznio je informacije o Kampu vatrogasne mladeži u Fažani, gdje se planiraju građevinski radovi na uređenju i još ljepšim uvjetima za druženje vatrogasne mladeži. Zahvalio se starom vodstvu na doprinosu u radu Zajednice i čestita novom vodstvu Društva na izboru. Na kraju želi svim članovima mnogo uspjeha u radu, a posebno na području omasovljenja i rada s mladima.

Nakon izrečenih pozdravnih riječi, predsjedavajući  Ivan Torjanac upoznao je prisutne o dodjeli diplome za 20-godišnji rad u vatrogasnoj organizaciji «Spomenica za 20 godina»  zaslužnom članu  DVD-a Veliškovci Luki Tomiću.

Nakon uručenih priznanja, predsjedavajući Milan Strahinec, zahvalio se prisutnima na nazoćnosti i zaključio rad Skupštine.

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 956 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu