GRADSKI ODBOR HDZ-a: Pitanja za višemjesečno duboko promišljanje gradonačelnika Burića

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

BELIŠĆE Gradska organizacija HDZ-a Belišće obratila se priopćenjem za javnost, koje objavljujemo u cijelosti.

Tijekom 3. sjednice Gradskog vijeća grada Belišća (9. srpnja 2021.) na aktualnom satu vijećnici HDZ-a Belišće postavili su pitanja za gradonačelnika grada Belišća, stoji u priopćenju.

Mihael Sučić postavio je pitanje o trenutačnim događanjima u sklopu manifestacije Mali grad – Veliki ljetni doživljaj. Između ostalog je naglasio kako javnost treba biti upoznata s ulogom Grada Belišća (Gradske uprave grada Belišća) i Turističke zajednice grada Belišća u pojedinom događanju kroz eventualnu i moguću tehničku i financijsku podršku i pod kojim se uvjetima određena događanja uključuju u manifestaciju koja traje čak dva mjeseca. Također je i pohvalio pojedine djelatnike, sugrađanke i sugrađane u sklopu udruga koji organiziraju određena događanja koja okupljaju zainteresiranu javnost grada Belišća i okolice.

Vijećnik Vladimir Vicić postavio je pitanje o delegaciji grada Belišća u Budimpeštu. Između ostalog koji su razlozi odabira određenih pojedinaca za delegaciju i troškovnik puta u Budimpeštu.

Gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić je odgovorio: „Pošto u mnogo čemu pitanja koja su postavljena zahtijevaju duboko promišljanje i razmišljanje za odgovor meni će trebati jedno tri, četiri mjeseca da se pripremim za odgovor pa ću dati u pisanom obliku.“

U novom audio-video materijalu možete poslušati pitanja/komentare vijećnika Sučića i Vicića i odgovor gradonačelnika grada Belišća Dinka Burića.

Belišće kao grad kulture zaslužuje manifestacije kojima će promovirati industrijsku, dramsku, folklornu i drugu baštinu, kao i trud i zalaganje naših sugrađanki i sugrađana u skladu sa željama i potrebama javnosti. Također zaslužuje i sadržaje u skladu s mogućnostima i okolnostima Belišća i prigradskih naselja kada ih promatramo kroz prirodni i kulturni okoliš, gospodarski, turistički i odgojno-obrazovni potencijal, geografski položaj.