MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Poziv udrugama za dostavu izvješća za 2021. godinu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Grad Belišće poziva udruge koje su financirane putem Javnog natječaja za financiranje projekata udruga iz proračuna Grada Belišća u 2021. godini da dostave Izvještaj o provedbi Projekta.

Izvještaj treba sadržavati: Opisni izvještaj provedbe Projekta i Financijski izvještaj provedbe Projekta sa Specifikacijom troškova.

Rok za dostavu navedenih dokumenata, Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Belišća, je 31. 1. 2022. godine. Izvještaji se dostavljaju skenirano na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom.

Uz opisni i financijski izvještaj dostavljaju se:

  • preslike odgovarajuće dokumentacije kojom se pravdaju troškovi (računi, ugovori, sporazumi, obračuni honorara i sl. zajedno s Izvadcima po transakcijskim računima ili bankovnim Potvrdama o izvršenom nalogu) i
  • priloge vezane uz provedbu Projekta koji dokazuju provedbu pojedinih aktivnosti (potpisne liste, evaluacijske listiće, fotografije s događanja, publikacije i sl.).

Propisane obrasce za opisni i financijski završni izvještaj o realizaciji projekta provedenog u 2021. godini možete preuzeti na službenoj mrežnoj stranici grada Belišća www.belisce.hr.

Udruge koje nisu utrošile sva dodijeljena sredstva povrat mogu izvršiti na žiro-račun Grada Belišća HR7823400091801600001, uz model HR68 i poziv na broj 7781-OIB UDRUGE.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 975 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It