MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Novi ugovori za stručno osposobljavanje

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Sukladno Nacionalnom planu za poticanje zapošljavanja, Grad Valpovo je i ove godine uključen u provedbu mjere Hrvatskog zavoda za zapošljavanje pod nazivom „Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa“.

 

Na temelju Plana prijema na stručno osposobljavanja u Grad Valpovo za 2014. godinu, gradonačelnik grada Valpova, Leon Žulj, potpisao je ugovore s 11 novih polaznika stručnog osposobljavanja. Po stručnoj spremi polaznici su magistri ekonomije, stručni pristupnici ekonomije, te osobe sa završenom srednjom stručnom spremom – poslovni tajnik.

Osnovni cilj zbog kojeg se Grad Valpovo uključio u provedbu ove mjere je mladim nezaposlenim osobama bez radnog iskustva i staža osigurati kroz volontiranje ulazak na tržište rada, te im pomoći u stjecanju radnog iskustva koje bi im omogućilo polaganje stručnog ispita, rekao je gradonačelnik grada Valpova, Leon Žulj.

           

Putem navedene mjere Grad Valpovo je tijekom proteke tri godine omogućio obavljanje stručnog osposobljavanja za ukupno 74 polaznika. Za svakog polaznika osigurana je naknada u iznosu od 1.600,00 kn mjesečno te trošak prijevoza preko resornog Ministarstva, a predviđene su i dodatne uplate u mirovinski i zdravstveni stup osiguranja

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 734 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu