Održan 17. turnir 3. travnja

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE U spomen na vojno-redarstvenu akciju "Oluja" 5. kolovoza, članovi Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata grada Belišća su proslavili Dan pobjede, Dan Domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Ujedno su održali 17. Memorijalni turnir "3.travanj" koji se održava u znak sjećanja na poginule prijatelje i suborce 107-e brigade HV i sve ostale branitelje koji su položili život u obrani Domovine.

Prije samog početka turnira i druženja predstavnici udruge Dragovoljaca pomolili su se  i zapalili svijeće kod spomenika poginulim pripadnicima 107.brigade na lijevoj strani obale rijeke Drave, kao i kod Spomen križa na gradskom groblju u Valpovu.

Nakon Hrvatske himne i minutom šutnje za sve poginule suborce, predsjednik Udruge hrvatskih dragovoljaca grada Belišća Zlatko Rogač zahvalio se svima na odazivu i proglasio otvorenje 17. memorijalnog Turnira  "3.travanj"

Na turniru je sudjelovalo više udruga, a natjecali su se u disciplinama

streljaštvo (zračna puška), elektronski pikado, viseća kuglana i kartanje "bele".

Nakon podjele zahvalnica prisutnim gostima i priznanja na osvojenim rezultatima uslijedio je ručak uz osvježavajuće napitke, te ugodno prijateljsko druženje.