Više od 300 vatrogasaca u Harkanovcima

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HARKANOVCI: Sutra poslije podne, od 15.30. u Harkanovcima počinje 3. Zimski kup u spajanju usisnog voda.

 

Natjecanje vatrogasaca koje se već treću godinu za redom održava u Harkanovcima, jedino ovakvog tipa na području Osječko-baranjske županije.

-Činjenica da će na natjecanju odmjeriti vještinu i uvježbanost  39. ekipa s oko 300 vatrogasaca koji dolaze s područja četiri županije svrstava ovo natjecanje na jedno od prepoznatljivih i posjećenijih u regiji, kaže predsjednik DVD Harkanovci Matko Vuksanić.

-Značajke koje obilježavaju ovo natjecanje su, osim same vježbe koja se odvija u zatvorenom prostoru, afirmirani suci koji će dijeliti pravdu, a to su: Zdravko Šepec i Igor Cepetić koji nam dolaze iz Ivanić Grada te kontrolor Ivan Vincetić iz Belišća, trojka koja redovito sudi na državom natjecanju i jedni su od najboljih vatrogasnih sudaca u Hrvatskoj što također daje veliki doprinos samom kup natjecanju. Treći Zimski kup koji DVD Harkanovci organizira po treći put prepoznat je i u široj vatrogasnoj organizaciji tako da nam logističku i tehničku pomoć pruža VZG-a Valpova i općine Petrijevci  i Vatrogasna zajednica Osječko-baranjske županije, a  sponzori odnosno pokrovitelji koji nas prate u tome svake godine su Županija  Osječko-baranjska, Mjesni odbor Harkanovci, Grad Valpovo, Osječka Pivovara i Mesna industrija Valvita, zaključuje predsjednik Matko Vuksanić.