MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Završena obnova obilaznice Valpovo

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Prema izvješću Hrvatskih cesta, državna cesta D34, obilaznica Valpova, otvorena za sav promet nakon izvedenih radova obnove kolničke konstrukcije tehnologijom recikliranja „in plant“ postupkom u duljini od 5430 metara.

 

Na rekonstruiranoj obilaznici treba dovršiti još neke poslove na „šminkanju“ pa će obilaznica biti završena u cijelosti kao dio ukupno planiranih poslova na izgradnji i rekonstrukciji cesta u Osječko-baranjskoj županiji započetih u prošloj godini, ukupno vrijednih 280 milijuna kuna.    

Od poslova završetka obnove obilaznice ostalo je nasipavanje bankina koje se nije moglo završiti zbog vremenskih uvjeta i zatvorenih kamenoloma te se očekuje da će ti radovi biti izvršeni kroz 5 do 6 dana.

Izvođač radova u obvezi je sanirati sva eventualna oštećenja na obilaznom pravcu i uskladiti ga sa stanjem prije početka radova na obnovi obilaznice te se o tome očitovati investitoru i Gradu Valpovu.

Izvođač radova je tvrtka „Colas“ sa sjedištem u Varaždinu uz koju su sudjelovale i tvrtke „Osijek koteks“ i „Gradnja“ iz Osijeka. Projekt obnove Valpovačke obilaznice vrijedan je 13,7 milijuna kuna i financiraju ga Hrvatske ceste.

U povodu završetka obnove kolničke konstrukcije obilaznice gradonačelnik Grada Valpova Leon Žulj istakao je da je za stanovnike Valpova završetak ovoga projekta od velike važnosti budući da se tranzitni promet kroz Valpovo vraća na obilaznicu koja je sada uređena i sigurnija, a jednako tako i u samom Valpovu povećan je stupanj sigurnosti prometa što je građanima donijelo olakšanje u kretanju prometnicama kroz Valpovo.    

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 474 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu