DVD Harkanovci među najtrofejnijima

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HARKANOVCI U subotu, 21.veljače, održana je redovna izvještajna Skupština DVD-a Harkanovci.

Skupštini je nazočilo 150 uzvanika, a pored gradonačelnika Leona Žulja, sudjelovali su predsjednik i zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Valpova i Općine Petrijevci Zdravko Cvenić i Stjepan Koški, županijski i gradski vijećnici te 16 predstavnkai gostujućih DVD-a.

Pored plana rada, koji je bio donesen na prošloj Skupštini i ostvaren je u potpunosti, važnije su aktivnosti bile vezane za čuvanje Isusovog groba na Veliki petak, obilježavanje dana Sv. Florijana, aktivnosti u mjesecu zaštite od požara, organiziranju dvije tehničko-taktičke pokazne vježbe, sudjelovanju na vježbama u organizaciji drugih DVD-a, prisustvovanju obljetnicama drugih DVD-a, organiziranju 3. Zimskog kup natjecanja u spajanju usisnog voda na kojemu je bilo 37. ekipa s područja četiri županije, građevinskim radovima na spremištu, kupovinom vatrogasne opreme…

Dio plana rada se odnosio i na natjecanja te ona zauzimaju posebno mjesto, jer je DVD Harkanovci nastupio izuzev na općinskom natjecanju i na 10 kupova s ukupno 20 natjecateljskih ekipa i kući se vratio s 28 pehara, te je takvim uspjehom postalo jedno od najtrofejnijih društava na području naše vatrogasne Zajednice.