MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

NOVI PROJEKTNI PRIJEDLOG ZAŽELI: Odobreno 1,47 milijuna eura bespovratno

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO Hrvatski zavod za zapošljavanje obavijestio je Grad Valpovo da je projektni prijedlog “Zaželi – radi i ostvari u Valpovu IV”  prošao procjenu kvalitete koju donosi Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Za taj će se projektni prijedlog donijeti Odluka o financiranju. Odobreno je  1.470.000,00 eura bespovratnih sredstava u 100%-tnom intenzitetu potpore.

Projektni prijedlog je prijavljen preko Poziva „Zaželi – prevencija institucionalizacije“, broj poziva: SF.3.4.11.01., u sklopu ESF + Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2021. – 2027.“

Poziv “Zaželi – prevencija institucionalizacije” predstavlja svojevrsni nastavak dosadašnjeg programa “Zaželi – program zapošljavanja žena” s ciljem osiguranja kontinuirane podrške i potpore ranjivim skupinama društva.

Cilj projekta je ublažiti posljedice nezaposlenosti i doprinijeti smanjenju rizika od siromaštva 35 osoba te potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života 210 krajnjih korisnika u Gradu Valpovu i pripadajućim naseljima.

Glavne aktivnosti su: Zapošljavanje 35 osoba pružatelja usluga za 210 pripadnika ciljne skupine.

Grad Valpovo će uskoro objaviti javni poziv za iskaz interesa radi informiranja zainteresiranih sudionika za uključivanje u projektne aktivnosti.  Ciljane skupine, osobe starije od 65 godina i odrasle osobe s invaliditetom će traženom dokumentacijom dokazivati status.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 812 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It