MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Javni poziv za dodjelu javnih priznanja grada Belišća

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Odbor za javna priznanja na čijem je čelu Dinko Burić, dr. med. uputio je javni poziv za podnošenje prijedloga inicijative za dodjelu javnih priznanja grada Belišća za 2015.godinu, kojeg objavljujemo u cijelosti.

 

Javni je poziv upućen gradonačelniku, radnim tijelima Gradskog vijeća grada Belišća, vijećnicima Gradskog vijeća grada Belišća, Vijećima mjesnih odbora i udrugama građana s područja grada Belišća te ustanovama sa sjedištem na području grada Belišća, za podnošenje prijedloga inicijative za dodjelu javnih priznanja grada Belišća za 2015. Godinu.

U 2015. godini mogu se dodijeliti sljedeća javna priznanja:

1. Počasni građanin grada Belišća:

Uvjeti: Dodjeljuje se građanima Republike Hrvatske i drugih država koji su osobno i izuzetno doprinijeli napretku grada Belišća, Osječko-baranjske županije i Republike Hrvatske u kao i podizanju ugleda i promidžbi hrvatskog gospodarstva, kulture i sporta u svijetu te građanima koji su dali izuzetan doprinos Gradu uspostavljanju veza na lokalnoj razini i u međunarodnim kontaktima jedinica i tijela lokalne samouprave.

2. Plaketa "Grb grada BeIišća":

Uvjeti: Dodjeljuje se pravnim i fizičkim osobama za izuzetna ostvarenja i doprinos kulturnom, sportskom, duhovnom i sveukupnom društvenom životu Grada, kao i doprinosu u razvoju tehničke kulture, znanosti, zaštite i unapređivanja čovjekovog okoliša te doprinos u obrani i očuvanju opstojnosti Republike Hrvatske. U pravilu se dodjeljuje fizičkim i pravnim osobama s područja grada Belišća, a iznimno i drugim fizičkim i pravnim osobama s područja Republike Hrvatske i drugih država, ako je njihov doprinos usko vezan za život i razvoj grada Belišća.

3. Plaketa "S.H.Gutmann":

Uvjeti: Dodjeljuje se pravnim i fizičkim osobama za izuzetna ostvarenja i doprinos u svim područjima gospodarskog života Grada. U pravilu se dodjeljuje fizičkim i pravnim osobama s područja grada Belišća, a iznimno i drugim fizičkim i pravnim osobama s područja RH i drugih država, ako je njihov doprinos usko vezan za život i razvoj grada Belišća.

Inicijativu za dodjelu javnog priznanja — Počasni građanin grada Belišća mogu dati: a) Gradonačelnik grada Belišća b) radna tijela Gradskog vijeća grada Belišća c) najmanje 5 vijećnika Gradskog vijeća grada Belišća d) vijeća mjesnih odbora s područja grada Belišća.

Inicijativu za dodjelu javnih priznanja — Plakete "Grb grada Belika" i Plakete "S.H.Gutmann" mogu dati: a) Gradonačelnik grada Belišća b) radna tijela Gradskog vijeća grada Belišća c) najmanje 5 vijećnika Gradskog vijeća grada Belišća d) vijeća mjesnih odbora s područja grada Belišća e) udruge građana s područja grada Belišća f) ustanove sa sjedištem na području grada Belišća.

Inicijativa mora biti podnesena u pisanom obliku te mora sadržavati: a) podatke o podnositelju inicijative b) životopis fizičke osobe, odnosno osnovne podatke o pravnoj osobi te obrazloženja zbog kojeg se predlaže dodjela javnog priznanja grada Belišća c) ostala dokumentacija po zahtjevu Odbora za javna priznanja grada Belišća.

Javni poziv je otvoren od 23.3. — 8.4.2015. godine, a inicijative u pisanom obliku sa traženom dokumentacijom ovlašteni subjekti dužni su dostaviti Odboru za javna priznanja na adresu:

GRAD BELIŠĆE Odboru za javna priznanja 31551 Belišće, Kralja Tomislava 206 S naznakom: "Inicijativa za dodjelu javnog priznanja grada Belišća"

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Gradskoj upravi grada Belišća, Kralja Tomislava 206, Belišće, (tel. 400-601, 400-605).

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 649 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It