MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Znate li gdje ćete glasati?

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  Na temelju svojih ovlasti Izborno povjerenstvo IV. izborne jedinice donijelo je rješenje određivanju biračkih mjesta na području Grada Valpova, Grada Belišća, Općine Bizovac i Općine Petrijevci.

U IV. izbornoj jedinici na području Grada Valpova određuju se biračka mjesta:

1.Biračko mjesto broj 1. u Valpovu, Šumarija Valpovo, Ulica Bana Josipa Jelačića 4,  kojem će glasovati birači s prebivalištem u Valpovu u sljedećim ulicama: Kraljevci, Rudina Gačište, Rudina Šaške njive, Rudina Šaške njive - Salaši, Rudina Kutica, Sunčana, Ulica Augusta Šenoe, Ulica Bana Josipa Jelačića i Valpovačke toplice.

2.Biračko mjesto broj 2. u Valpovu, Dvorac d.o.o. Valpovo, Matije Antuna Reljkovića 16, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Valpovu u sljedećim ulicama: Florijanova, Ljudevita Gaja, Matije Antuna Reljkovića, Matije Petra Katančića, Prilaz Crvenom križu, Rudina Marjanski put, Ulica Janka Leskovara, Ulica kralja Petra Krešimira IV i Ulica Miroslava Krleže.

3.Biračko mjesto broj 3. u Valpovu, Srednja škola Valpovo, Ulica dr. Franje Tuđmana 2, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Valpovu u sljedećim ulicama: Josipa Kozarca, Ulica Bana Ivana Mažuranića i Vijenac Hrvatske Republike.

4.Biračko mjesto broj 4. u Valpovu, Agropark (nova gradska tržnica), Vijenac Republike Hrvatske 16, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Valpovu usljedećim ulicama: Braće Radića, Dravska ulica, Kolodvorska, Petra Preradovića, Ulicadr. Franje Tuđmana, Ulica Ivana Gundulića i Zrinsko Frankopanska.

5.Biračko mjesto broj 5. u Valpovu, Osnovna škola "Matije Petra Katančića", Ive Lole Ribara 3, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Valpovu u slijedećim ulicama: Ive Lole Ribara, Osječka ulica, Trg kralja Tomislava, Ulica Ante Starčevića, Ulica Dore Pejačević i Vijenac 107. brigade "HV".

6.Biračko mjesto broj 6. u Valpovu, Gradska knjižnica i čitaonica, Ulica Josipa Jurja Strossmayera 36, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Valpovu u sljedećim ulicama: Ivana Gorana Kovačića, Ulica Antuna Branka Šimića, Ulica Antuna Gustava Matoša, Ulica Antuna Mihanovića, Ulica Ivana Zajca, Ulica Josipa Jurja Strossmayera,Ulica Josipa Pinterića, Ulica Vatroslava Lisinskog i Ulica Zinke Kunc.

7.Biračko mjesto broj 7. u Valpovu, Dom tehnike Valpovo, Braće Radića 34, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Valpovu u sljedećim ulicama: Hrastik, Nikole Tesle, Starovalpovački put, Ulica Ante Evetovića Miroljuba, Ulica Eugena Kvaternika, Ulica Silvija Strahimira Kranjčevića i Ulica Slavka Kolara.

8.Biračko mjesto broj 8. u Valpovu, Vatrogasni dom Valpovo, Matije Gupca 50, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Valpovu u sljedećim ulicama: Bosanska, Grgura Ninskog, Istarska ulica, Matije Gupca, Opatijska ulica, Rudina Paučak, Učka i Ulica Kralja Petra Svačića.

9.Biračko mjesto broj 9. u Valpovu, HAK, Matije Gupca 48, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Valpovu u sljedećim ulicama: Dobriše Cesarića, Hrvatskih branitelja, Tina Ujevića, Ulica Alojzija Stepinca i Vladimira Nazora.

10.Biračko mjesto broj 10. u Ladimirevcima, Osnovna škola Ladimirevci, Đuke Maričića-Munje 21, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Ladimirevcima u sljedećim ulicama: Augusta Šenoe, Budžak, Đuke Maričića-Munje, Ive Lole Ribara, Rudina Grabik, Rudina Metlinci, Rudina Presletinci, Rudina Siget i Vladimira Nazora.

11.Biračko mjesto broj 11. u Ladimirevcima, Sportska dvorana OŠ Ladimirevci, Đuke Maričića – Munje 21, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Ladimirevcima u sljedećim ulicama: Braće Radića, Ljudevita Gaja, Matije Gupca, Mlaka, Oslobođenja, Rudina Dimitrovac, Rudina Smrčik, Športska i Trg Fabijana Šovagovića.

12.Biračko mjesto broj 12. u Marjančacima, Društveni dom Marjančaci, Matije Gupca 18, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Marjančacima.

13.Biračko mjesto broj 13. u Ivanovcima, Društveni dom Ivanovci, Petra Preradovića 58, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Ivanovcima.

14.Biračko mjesto broj 14. u Zelčinu, Društveni dom Zelčin, Oslobođenja 9, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Zelčinu.

15.Biračko mjesto broj 15. u Harkanovcima, Osnovna škola Harkanovci, Školska 6, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Harkanovcima.

16.Biračko mjesto broj 16. u Šagu, Osnovna škola Šag, Braće Radića 67, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Šagu.

17.Biračko mjesto broj 17. u Nardu, Društveni dom Nard, Braće Radića 21, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Nardu.

 

 

ZA BIRAČE PRIVREMENO UPISANE U POPIS BIRAČA IZVAN MJESTA PREBIVALIŠTA

Na području Grada Valpova i Grada Belišća biračko mjesto broj 18 u Valpovu, Osnovna škola Matije Petra Katančića, I. L. Ribara 3, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u I., II., III., V., VI., VII., VIII., IX., X. i XII. izbornoj jedinici, a privremeno upisani u popis birača na području Grada Valpova, Grada Belišća i općina Petrijevci i Bizovac.  

 

U IV. izbornoj jedinici na području Grada Belišća određuju se biračka mjesta:

1.Biračko mjesto broj 1. u Belišću, Gradska uprava, Vij. dr. Franje Tuđmana 1, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Belišću u sljedećim ulicama: Park Alberta Hohfmana, Radnička, Trg Ante Starčevića i Vijenac Salamona Henricha Gutmanna.

2.Biračko mjesto broj 2. u Belišću, Dom umirovljenika, Vijenac Josipa Jurja Strossmayera 67, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Belišću u sljedećim ulicama: Ivana Frana Gundulića, Josipa Račića, Ulica Bana Josipa Jelačića, Ulica Dolac, Ulica Dore Pejačević, Ulica Petra Svačića, Ulica Zinke Kunc i Vijenac Josipa Jurja Strossmayera.

3.Biračko mjesto broj 3. u Belišću, Osnovna škola Ivana Kukuljevića, Ulica Kralja Tomislava 196, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Belišću u sljedećim ulicama: Nikole Tesle, Ulica Antuna Mihanovića, Ulica Franje Račkog, Ulica Kralja Tomislava i Ulica Vladimira Nazora.

4.Biračko mjesto broj 4. u Belišću, Osnovna škola Ivana Kukuljevića, Ulica Kralja Tomislava 196, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Belišću u sljedećim ulicama: Antuna Matije Reljkovića, Eugena Kvaternika, Ivane Brlić-Mažuranić, Školska, Tina Ujevića, Ulica Antuna Gustava Matoša, Ulica Augusta Šenoe, Ulica Ivana Gorana Kovačića, Ulica Ljudevita Gaja i Ulica Stanka Vraza.

5.Biračko mjesto broj 5. u Belišću, Vatrogasno spremište, Željeznička 11, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Belišću u sljedećim ulicama: Dravska obala, Repnjak, Starovalpovački put, Sunčana ulica, Ulica Andrije Hebranga, Ulica Josipa Kozarca, Ulica Ljudevita Posavskog, Ulica Matije Petra Katančića i Ulica Petra Zrinskog.

6.Biračko mjesto broj 6. u Belišću, Dječji vrtić "Maslačak", Vijenac dr. Franje Tuđmana 2, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Belišću u sljedećim ulicama: Bistrinačka ulica, Borik, Braće Radića, Matije Gupca, Nova, Petra Preradovića, Ulica kardinala Stepinca, Ulica Kneza Trpimira, Ulica Kralja Dmitra Zvonimira, Ulica Slave Raškaj i Željeznička.

7.Biračko mjesto broj 7. u Bistrincima, Ribički dom, Bistrinci, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Bistrincima u sljedećim ulicama: Ante Starčevića, Belišćanska, Braće Radića, Dravska, Ivana Gorana Kovačića, Iliman, Josipa Kozarca, Kod sv. Ane, Marka Oreškovića, Rudine Ovčare, Trg Slobode i Vladimira Nazora.

8.Biračko mjesto broj 8. u Bistrincima, Nogometni klub "Bistrinci", Fiskulturna 35, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Bistrincima u sljedećim ulicama: Fiskulturna, Kod Karašice, Ljudevita Gaja, Matije Gupca, Petra Preradovića i Radnička.

9.Biračko mjesto broj 9. u Bocanjevcima, Hrvatski dom, Matije Gupca 73, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Bocanjevcima.

10.Biračko mjesto broj 10. u Gatu, Društveni dom, Kolodvorska ulica 47, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Gatu.

11.Biračko mjesto broj 11. u Gorici Valpovačkoj, Društveni dom, Stjepana Radića 44, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Gorici Valpovačkoj.

12.Biračko mjesto broj 12. u Kitišancima, Dom hrvatske mladeži, Nova 22, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Kitišancima.

13.Biračko mjesto broj 13. u Tiborjancima, Hrvatski dom, Braće Radića 2, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Tiborjancima.

14.Biračko mjesto broj 14. u Veliškovcima, Osnovna škola, Ulica Kralja Tomislava 76, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Veliškovcima.

15.Biračko mjesto broj 15. u Vinogradcima, Osnovna škola, Kralja Tomislava 28, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Vinogradcima.

 

U IV. izbornoj jedinici na području Općine Bizovac određuju se biračka mjesta:

1.Biračko mjesto broj 1. u Brođancima, Osnovna škola, Školska 1, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Brođancima.

2.Biračko mjesto broj 2. u Habjanovcima, Osnovna škola, Školska 14, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Habjanovcima.

3.Biračko mjesto broj 3. u Novakima Bizovačkim, Društveni dom, Imotska 24, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Novakima Bizovačkim.

4.Biračko mjesto broj 4. u Samatovcima, Osnovna škola, Pere Kovačevića 5, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Cerovcu, Samatovcima i Selcima.

5.Biračko mjesto broj 5. u Cretu Bizovačkom, Osnovna škola, Matije Gupca 64, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Cretu Bizovačkom.

6.Biračko mjesto broj 6. u Bizovcu, KUD Bizovac, Ulica Kralja Tomislava 136, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Bizovcu u sljedećim ulicama: Ive Pavlića, Ulica Ante Starčevića, Ulica Augusta Šenoe, Ulica Ivana Gundulića, Ulica Ivana Mažuranića, Ulica kardinala Alojzija Stepinca, Ulica Kralja Tomislava - parni od broja 132 do broja 426, Ulica Matije Petra Katančića, Ulica Petra Preradovića, Valpovačka i Vladimira Nazora.

7.Biračko mjesto broj 7. u Bizovcu, Osnovna škola, Ulica dr. Franje Tuđmana 1, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Bizovcu u sljedećim ulicama: Braće Radića, Cvjetna ulica, Kolodvorska, Sunčana, Ulica dr. Franje Tuđmana, Ulica Kralja Tomislava - parni od 2 do 130, neparni od 1 do 267 i Ulica Republike Hrvatske.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 761 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu