MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Program prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Republike Srbije

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO U Velikoj vijećnici Skupštine Osječko-baranjske županije u Osijeku u petak je održana prigodna svečanost na kojoj je gradonačelniku Grada Valpova Matku Šutalu uručen Ugovor o financiranju projekta u sklopu Programa prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Republike Srbije za 2024. godinu.

Ugovor je potpisan s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Družbom Kćeri Milosrđa tsr Sv. Franje iz Subotice, a vrijednost odobrenih sredstava iznosi 29.794,38 eura. U projektu „Ulaganjem u obrazovanje najmlađih ulažemo u budućnost 3“ zajedno s  Gradom Valpovom partneri su Družba Kćeri Milosrđa TSR Sv. Franje iz Subotice.

Ovim projektom će se opremiti postojeći dječji vrtić Maza u Valpovu i vrtić u Subotici, a cilj je povećanje kvalitete predškolskog odgoja kroz osiguranje dovoljno prostora za svu djecu kojoj je potreban predškolski odgoj, kako bi se unaprijedio kapacitet predškolskog odgoja i obrazovanja te podigao opći nivo kvalitete života lokalne zajednice. Zajedničkom suradnjom na projektu je postignuto jačanje međudržavne suradnje, međusobne povezanosti, jačanje institucionalnosti, bolja povezanost i razmjena iskustava.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 965 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu