MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

PROJEKT ZA SREDNJOŠKOLCE: Učeničko poduzetništvo

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Osječko-baranjska županija financira projekt „Učeničko poduzetništvo – 404“ U okviru Programa poticanja poduzetništva kojeg provodi Osječko-baranjska županija, posebno mjesto zauzimaju projekti učeničkog poduzetništva.

Ovi projekti usmjereni su prema stvaranju poticajnog okruženja za razvoj poduzetničkih kompetencija i razvoja kulture poduzetništva učenika i studenata. Poticanjem samoinicijativnosti i kreativnosti te razvijanjem poduzetničkog duha stvaraju se preduvjeti za pokretanje novih poduzetničkih poduhvata.

Jedan od projekata prijavljenih na Javni poziv za podnošenje prijave za dodjelu potpora za učeničko poduzetništvo na području Osječko-baranjske županije je i projekt „Učeničko poduzetništvo – 404“, kojeg zajednički provode tri sastavnice Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku – Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija (FERIT), Fakultet za primijenjenu matematiku i informatiku (MATHOS) i Ekonomski fakultet u Osijeku (EFOS).

Kroz  edukaciju "Učeničko poduzetništvo - 404" učenicima srednjih škola s područja naše Županije približit će se svijet poduzetništva te će kroz metodiku primijenjenu njihovoj dobi usvojiti razumijevanje osnovnih poduzetničkih pojmova. Također, jedan od trendova koji globalno dominira je sve jači razvoj i utjecaj informacijsko-komunikacijske tehnologije (IKT), a kroz ovaj projekt učenicima će biti pružene informacije i pogled u svijet IKT te će biti upoznati s najvažnijim trendovima i zanimanjima u ovoj djelatnosti kao što su razvoj mobilnih aplikacija, razvoj web aplikacija, razvoj računalnih igara, testiranje i slično. Više o ovom projekti učenici mogu saznati putem videa na poveznici.


Pozivamo sve učenike viših razreda srednjih škola koji su motivirani za stjecanje novih znanja da se prijave na ovu edukaciju putem poveznice https://up404.eu , stoji u pozivu.

Edukacija je besplatna za sve polaznike, osigurani su poprani radni materijali te besplatni prijevoz za učenike koji stanuju izvan područja grada Osijeka, a sve troškove provedbe ove edukacije u potpunosti financira Osječko-baranjska županija.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 761 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu