MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Mobilnost učenika u Mađarskoj u okviru Erasmus+ KA2 projekta “Making Music Together in the Spirit of Sustainability”

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO U lipnju 2024. godine, učenici iz Hrvatske, Poljske i Mađarske sudjelovali su u Erasmus+ KA2 projektu “Making Music Together in the Spirit of Sustainability”. Projekt je usmjeren na stvaranje glazbe kroz održivost i recikliranje.

Aktivnosti tijekom mobilnosti:


16. lipnja 2024.


Prvi dan u Mađarskoj obilježen je timskim igrama i upoznavanjem. Učenici su se pripremali za zajedničke glazbene aktivnosti.


17. lipnja 2024.


Uzbudljiv dan uključivao je izradu instrumenata od recikliranih materijala i sviranje glazbe zajedno. Održan je glazbeni kviz, prezentacija i terenska ekskurzija.


18. lipnja 2024.


Natjecanje za “Logo tjedna” bilo je vrhunac dana, a koncert u Nyékládházi impresionirao je publiku. Učenici su izvanredno nastupili.


19. lipnja 2024.


Posjet prirodoslovnom muzeju i upoznavanje s mađarskom narodnom glazbom i plesom obogatili su iskustvo sudionika. Pripreme za sutrašnji koncert uključivale su izvedbu jedinstvenog ritmičkog djela “Reciklirana glazba”.


20. lipnja 2024.


Završni koncert donio je radost uz djela hrvatskih, poljskih i mađarskih skladatelja te narodne melodije. Učenici su izveli transkripciju mađarskog “Fox Dance” i svoje ritmičko djelo na instrumentima koje su sami izradili.


21. lipnja 2024.


Posljednji dan obilježen je evaluacijama i emotivnim oproštajem. Sudionici su zahvalili jedni drugima na nezaboravnom tjednu. Projekt “Making Music Together in the Spirit of Sustainability” nastavlja se na jesen aktivnostima u Hrvatskoj.

Koordinator projekta:
Danijel Čehaji

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 894 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It