Održana edukacija na temu „Mogućnosti financiranja jedinica lokalne i područne samouprave iz EU fondova“

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Tijekom jučerašnjeg dana u Gradskoj upravi Grada Valpova održana je prva u nizu poludnevnih in-house edukacija na temu „Mogućnosti financiranja jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave iz EU fondova“.

 

Uz gradonačelnika Grada Valpova, Leona Žulja, pročelnike Upravnih odjela Grada Valpova i suradnike, edukaciji su bili nazočni i predstavnici Osnovne i Srednje škole u Valpovu, Turističke zajednice Grada Valpova, Valpovačkog poduzetničkog centra, LAG-a Karašica, Zajednice športskih udruga Grada Valpova, kao i predstavnici tvrtke Dvorac d.o.o. i Urbanizam d.o.o. iz Valpova.

Navedenu edukaciju održala je gđa. Ariana Vela iz tvrtke EU Projekti iz Zagreba, kao renomirani konzultant za EU fondove s više od 10 godina iskustva u sektoru i suradnje s velikim brojem domaćih i inozemnih organizacija, ministarstava, jedinica lokalne i regionalne samouprave, te malim i srednjim poduzetnicima.

Uz početno predstavljanje te upoznavanje sa strateškim dokumentima i strukturnim i investicijskim fondovima EU, prezentirane su mogućnosti financiranja te načini podnošenja prijave na iste, kao i konkretni primjeri uspješno provedenih projekata financiranih iz fondova EU.