MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Na mladima svijet ostaje...

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Gradonačelnik Valpova Leon Žulj sa suradnicima je danas organizirao svečanost za učenike Osnovne škole Matije Petra Katančića, Glazbene škole i Srednje škole Valpovo, koji su na raznim natjecanjima ostvarili zapažene rezultate.

 

Na nedavno održanom natjecanju pijanista Jurica Murai u Varaždinu, među 270 učenika iz sedam zemalja i pred međunarodnim žirijem Leona Ivanković osvojila je prvu nagradu, Lana Maltar drugu i Ana Topalović treću, što su najveći uspjesi klavirskog odjela valpovačke Glazbene škole.

Na međunarodnom natjecanju Daleki akordi održanim u Splitu sudjelovali su mali gudači i puhači, i Petra Sušić je na violini osvojila 2.,a Lucija Šimić na flauti, treću nagradu.

Na Međunarodnom natjecanju tamburaša, održanim u Subotici, Dominik Milošević, pod vodstvom mentora Danijela Čehajića, je osvojio 1. nagradu Grand Prix tog natjecanja. Tijekom ožujka na međunarodnom natjecanju zborova u Požegi, Zbor Glazbene škole osvojio je Zlatnu plaketu,a posebnu je nagradu dobila dirigentica Sandra Lovrinčević. Pjevački zbor OŠ "Matija Petar Katančić" Valpovo kojeg je vodila Maja Huis, na 58. Glazbenim svečanostima hrvatske mladeži u Varaždinu osvojio je drugo mjesto i Srebrnu plaketu u svojoj kategoriji. Uspjehe je nastavio nizati i zbor Srednje škole Valpovo, kojeg vodi prof. Želimir Sušić, jer je na istom natjecanju osvojio prvo mjesto u svojoj kategoriji.

Među učenicima koji su danas bili na prigodnoj svečanosti je i Dino Mićan, koji je osvojio nagradu na natjecanju za tokare, a mentor mu je bio otac, Josip Mićuda. Nedavno smo pisali o sjajnim rezultatima malih fotografa u Lidicama, kojima su se pridružili i Katarina Cukor i Danijel Jovinac. Danas su zahvale dobili i maketari Alen Arambašić i Antonio Brleković sudionici državne smotre - Danas mali, sutra veliki majstor“ i Igor Nišević dobitnik Međunarodnog priznanja u aviomodelarstvu.

-Ponosni smo na rezultate koje postižete uz svoje mentore, naglasio je gradonačelnik Leon Žulj, koji je čestitajući im, uručio prigodne darove svim nagrađenim učenicima, a na postignutim rezultatima čestitala im je i zamjenica gradonačelnika Pavica Majdenić.

Na čestitkama su se zahvalili Tihana Ivanković, Dalibor Košutić, Dragan Francuz i Želimir Sušić i nisu propustili zahvaliti na brizi za osiguranje odgovarajućih uvjeta za rad i nadu da će u narednom razdoblju Gradska uprava uspjeti osigurati još bolje uvjete koji će, nesumnjivo, rezultirati još boljim rezultatima mladih, talentiranih sugrađana.

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1152 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!