MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Uspješno predstavljanje Grada i turističkih potencijala

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

KOMLO/VALPOVO Turistička zajednica grada Valpova sudjelovala je na 4. Međunarodnoj kobasicijadi“ u Komlu, u susjednoj Mađarskoj..

Manifestacija je održana u subotu, 1. veljače u gradskoj sportskoj dvorani u Komlu, izvijestio nas je Igor Tonković, voditelj Ureda TZ Grada Valpova.

-Na natjecanju su sudjelovale 53 ekipe iz Mađarske, Njemačke, Rumunjske i TZG Valpova iz Hrvatske. Ekipe su morale, prema uvjetima natjecanja, u roku od 2 sata preraditi 10 kg svježeg mesa u kobasice, te ih predati ocjenjivačkoj komisiji.

Ekipu TZG Valpova predstavljali su Marin Skelac, Zvonko Barić i Željko Turalija, uz predstavnike grada Valpova – gradonačelnika Leona Žulja, predsjednika MO Valpovo Branka Markote, voditelja Ureda TZG Valpova Igora Tonkovića, Belu Kovača, Vladu Cvenića te predstavnike Udruge „Slavonski kotlić“ Darka Mandića i Željka Kneževića. Ekipa TZG Valpova dobila je posebno priznanje za doprinos ovom natjecanju ( s obzirom na do sada ostvarene rezultate - 2013.- osvojeno 3. mjesto, 2012.-osvojeno 2. mjesto) kao i za najljepše uređeno izložbeno mjesto. Natjecanju je posjetilo nekoliko tisuća posjetitelja.

- Turistička zajednica Grada Valpova namjerava i u Valpovu napraviti manifestaciju sličnog karaktera, obzirom na velik broj proizvođača tradicionalnih suhomesnatih proizvoda i mesnih prerađevina s ovog područja, kao i njihovu kvalitetu. Smatramo da bi organizacija manifestacije ovakvog tipa uvelike pomogla njihovoj promociji kao i promociji ostalih tradicionalnih proizvoda ovoga kraja, rekao nam je Igor Tonković, voditelj Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Valpova, obavještavajući o održanoj manifestaciji.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1177 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It