Uskoro nov ciklus predavanja

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Nakon seminara „Planiranje ljudskih potencijala“ kojeg je proveo Valpovački poduzetnički centar prema programu Ministarstva poduzetništva i obrta, u narednom razdoblju planira se održati još četiri, za polaznike besplatna seminara.

 

Krajem siječnja u Centru kulture „Matija Petar Katančić“ u Valpovu predavač je bio izv. prof. dr. sc. Željko Požega s Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Sudionici su se upoznali s motivacijom za rad i upravljanje stresom. Tijekom dva dana seminar je bio iznimno posjećen te je sudjelovalo tridesetak polaznika. Nakon održanog seminara provedena je analiza upitnim anketnim listićima te je ocijenjen s vrlo visokom općom ocjenom.

Valpovački poduzetnički centar edukaciju poduzetnika će nastaviti s temama: „Aktualne odrednice poreznog sustava“, „Rad i radno zakonodavstvo", „Edukacija za poduzetnike u EU“ i „Metodologija za izradu investicijskih elaborata i poticaji s osnove investicijskih ulaganja“. Termini održavanja seminara bit će obavljeni na web stranici www.valpoc.hr.